Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Never waste your time trying to explain who you are to people who are committed to misunderstanding you."

2 0
možnosti

A dyk já vím... :-)

0 0
možnosti
Foto

Novinky a Seznam nás tímto "demokratickým" způsobem připravují na volby. A nejsou sami.

2 3
možnosti

Hele, tohle si úplně nemyslím. Já to celé možná blbě napsal - nemyslím si, že za všeobecnou svatoukrajinskou doktrinací, co je teď všude kolem nás, by snad byl nějaký zlý úmysl. To přesně naopak - každý soudný člověk vnímá, na čí straně je pravda a kdo je zločinec. Jenže ve snaze o konání dobra občas - třeba neúmyslně - používáme stejné zbraně jako protivník. A cenzura internetových diskusí k nim podle mě rozhodně patří.

Každopádně moc děkuji za Vaši reakci !

1 0
možnosti
Foto

:-)Že by ,,velkej bráška" dal sestřičce demokracii pohlavek? Můžeme o tom diškutovat, ba i polemizovat o tom, či s tím až nesouhlasit. Ale, to je asi tak všechno. Pravidla určuje majitel a provozovatel stránek, nikoli jejich konzument, či ,,uživatel";-)

0 0
možnosti

Určitě, plně s vámi souhlasím. Však to také píšu přímo v článku a právo veta Novinkám naprosto nijak nezpochybňuju - no a tady ve "svém" blogu si o tom akorát právě diškutuju, polemizuju a nesouhlasím :-)

1 0
možnosti
JK

Takže vy nevíte, proč vás na Novinkách zablokovali a rozčilujete se?

Je lež, že USA do Iráku vtrhly úplně stejně jako Putin na Ukrajinu, protože šlo o mnohonárodnostní síly (včetně ČR), které měly mandát OSN. A válka proti Saddámovi skutečně nesouvisí s článkem o přístupu Maďarska k vojenské pomoci Ukrajině. Z toho plyne, že vás Novinky zablokovaly oprávněně.

Pokud jde o tento váš text, mám otázky. Proč píšete za lidi, které zprávy z války na Ukrajině "velice rychle unaví a znechutí"? Proč nepíšete za sebe a snažíte se schovat za jakési anonymní lidi? A už úplně nesmyslné je vaše tvrzení, že bojujeme proti totalitě jinou totalitou. To je pouze váš osobní dojem.

2 2
možnosti

Samozřejmě že je to pouze můj osobní dojem. To je přece podstata blogu, ne ?

Jinak - už si nepamatujete, PROČ ty mnohonárodnostní síly do Iráku vstoupily ? Přece USA měla nezvratné důkazy o zbraních hromadného ničení, které chce Saddám Husajn použít. Ehm... kolik se jich tam teda prosím nakonec našlo ?

6 0
možnosti
Foto

K.H.B.: "Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit."

To byl moc dlouhý komentář, kdo se v tom má vyznat. Tak pryč s ním.

Tady mi zase smázli příspěvek s několika slovy, kde jsem pro písmeno ruské abecedy použil ruské slovo bukva. Prý vulgární a neslušné. :-)

3 0
možnosti
Foto

Zuk, či bzuk, když pár černejch puntíku mám;-( Asi si z toho mašli dám;-)

0 0
možnosti
Foto

Jste dobrý demagog.

2 3
možnosti
HH

Tak tu demagogii autora trochu rozeberte.

4 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Profesionální workocholerik, neúnavný hledač slepých cest se zbytečně květnatým slohem a špatným pravopisem - který si připadá být pro současný svět zoufale nepoužitelný.

Seznam rubrik