Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomáši, já si myslím - i když zatím nevím co mě dál čeká -, že Truxa nemá na mého Harryho Valdu (vynálezce a nahraditele VOLA za oslovení RUKSAK (U)! Umí Truxa, jako RUKSAK HARRY, hrát na vše co aspoň trochu vydává zvuk. Třeba nehty svých prstů na vlastní zuby? Harry Ruksak je totiž nejen vtipné mluvidlo podobné panu Menšíkovi, ale také hudební génius. Ruksak Harry, je zase figurkou v jedné mé knize. Má poslední kapitola na blogu zde, Ruksak za ostnatým drátem, dá nahlédnout do charakteristiky této osoby. V brzké době to vrhnu na blog. Jinak mám rád SRANDU všeho druhu i uhozenou. Raději než politiku a politiky. hah - Němec, který zdraví odtamtud;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak zatím dík. Nejsem spisovatel, jen jsem ty zápisky našel v jedné krabici a tak jsem si řekl , že ač je to psané dost puberťácky, zkusím to dát na blog a uvidím reakce. Určitě se mrknu na tvého  Ruksaka Harryho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2634x
Po složení maturitní zkoušky jsem nečekaně odcestoval ještě před předáním diplomu. Na cestách jsem zůstal 7 Let, navštívil jsem několik zemí, živil jsem se většinou v restauracích a barech jako číšník či barman, ale i jako řidič. Po narození mé dcery jsem se vrátil s rodinou zpět do Čech, kde jsem po dobu mateřské dovolené studoval finance a pracuji jako finanční poradce. Mým koníčkem je renovace domku a psaní. Pomocí blogu bych chtěl publikovat mé zkušenosti a příběhy.