Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tak já souhlasím se všemi až na pana Mildu. ale děkujeme za názor

0 0
možnosti

I68v75o 55M70i49l53d34a

6. 12. 2013 15:40

měl jste té babičce říct, že aby ji přidali těch blbých třicet korun, museli vašemu dítěti vzít pětistovku a dalšími tisíci je zadlužili do budoucna. a taky, že kdyby dnes ještě pracovala, tak by s největší pravděpodobností měla menší plat než má důchod a ještě by ji strhli na důchodce. oni totiž socialisticky pracovali a chtějí si za to kapitalisticky žít, a že je to na úkor jejich dětí a vnoučat, to je vůbec nezajímá

1 11
možnosti

Ono kdyby ten důchodový fond nerozkradl Klaus a spol, tak by na ty důchody bylo.

Výtažek z netu...

Psal se rok 1993. Tehdejší ministr financí Václav Klaus - nynější prezident republiky (neblahé paměti) přišel na "geniální" nápad.

Dlouho mu ležel v žaludku fakt, že existoval důchodový fond v celkové výši přes 330 miliard korun - tedy fond pro důchody lidí, kteří celý život pracovali a poctivě si tyto peníze ve státní kase nastřádali, aby na stará kolena měli z čeho žít.

Klaus tento důchodový fond zrušil spojením se státním rozpočem. Peníze pro důchodce naráz - jako mávnutím kouzelným proutkem zmizely… A cesta k jejich vytunelování byla otevřena… Už tu byla rezerva pro různé pokoutníky-lobisty, hochštaplery, tuneláře, tedy budoucí miliardáře tuzemské i zahraniční provenience!

Takže na důchody BYLO!!!!!, ale Klaus a spol. nás o ty důchody připravil. Takže si nejprve uvědomte, kdo nám vzal peníze na důchody a pak něco vypravujte o morálce!!!!

12 0
možnosti

J28i42ř31í 66B78á83r63t43ů

6. 12. 2013 15:13

Staří lidé se často uzavírají do svých problémů a hořkostí,tak už to chodí.Když člověka všechno bolí,je třeba sám,tak má úplně jiný pohled na svět.Občas to je s nimi hodně těžké,ale stejně je chceme mít rádi.

4 1
možnosti
Foto

Ono to není tak jednoduché, staří lidé mají problémy a hořkosti způsobené mladými.... Třeba takovými jako je pan Milda.

7 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2634x
Po složení maturitní zkoušky jsem nečekaně odcestoval ještě před předáním diplomu. Na cestách jsem zůstal 7 Let, navštívil jsem několik zemí, živil jsem se většinou v restauracích a barech jako číšník či barman, ale i jako řidič. Po narození mé dcery jsem se vrátil s rodinou zpět do Čech, kde jsem po dobu mateřské dovolené studoval finance a pracuji jako finanční poradce. Mým koníčkem je renovace domku a psaní. Pomocí blogu bych chtěl publikovat mé zkušenosti a příběhy.