Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Uff. Děti nesnáším, protože si připadnu jejich hlasovými projevy týrána. Možná bych vás i docela ráda četla, ale po rozkliknutí vidím roztomilou, rozšklebenou tvářičku DÍTĚTE, prchám. Až někdy budete mít profilovou fotku bez děcka, dejte vědět.

0 0
možnosti
PP

Dětičky jsou obecně velice šikovné a zvídavé a batolata navíc prakticky nezničitelná.

Naše jsem často nacházel v pračce, ne že bych se mu nevěnoval, ale dokázal tam vlézt rychlostí blesku, nebo u rodičů vystěhoval ze stěny kvantum videokazet a vlezl si do úzké police, což stihla babička dokonce vyfotit. 

Ale nejoblíbenější "schovkou" byl prostor pod postýlkou, který byl kryt kanýrem, a kdyby odtud nevytahal pleny, asi bych už panikařil ....  Jinak lezl do lavoru, kýble, nebo sedal na pánev, kterou si umně vydobyl z linky a ve šplhání na jídelní židličku byl jasnej mistr. Navíc chodil už od deseti měsíců, prostě atlet ;-D

0 0
možnosti
Foto

moc hezké příklady. děkuji za příspěvekR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2634x
Po složení maturitní zkoušky jsem nečekaně odcestoval ještě před předáním diplomu. Na cestách jsem zůstal 7 Let, navštívil jsem několik zemí, živil jsem se většinou v restauracích a barech jako číšník či barman, ale i jako řidič. Po narození mé dcery jsem se vrátil s rodinou zpět do Čech, kde jsem po dobu mateřské dovolené studoval finance a pracuji jako finanční poradce. Mým koníčkem je renovace domku a psaní. Pomocí blogu bych chtěl publikovat mé zkušenosti a příběhy.