Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na fotce č.2 má malá nepřekonatelný výraz.A kdybyste nevěděl kam umístit pekáčová zvířata,tak u nás v troubě je místa dost;-)

0 0
možnosti
Foto

je to andílek. ve skutečnosti je roztomilejší :)

0 0
možnosti
Foto

:-)My měli 2 kuřátka z tržnice, jelikož dětem jich bylo líto, tak je děda koupil domů. Jedno kuře zakousla kočka a u druhýho se čekalo, kdy začne snášet. Když jsem upozorňovala na jeho vyvíjející se ostruhy a občasný puberťácký zakokrhání, zakroutila mu babička, bez našeho vědomí, krkem. Byl to skvělej kohout na paprice, jen nám "zhořknul" v puse, když jsme se dozvěděli, že je to ten náš kámoš.;-)R^

1 0
možnosti
Foto

přes léto kámoši a potom zahřejí v žaludku. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2634x
Po složení maturitní zkoušky jsem nečekaně odcestoval ještě před předáním diplomu. Na cestách jsem zůstal 7 Let, navštívil jsem několik zemí, živil jsem se většinou v restauracích a barech jako číšník či barman, ale i jako řidič. Po narození mé dcery jsem se vrátil s rodinou zpět do Čech, kde jsem po dobu mateřské dovolené studoval finance a pracuji jako finanční poradce. Mým koníčkem je renovace domku a psaní. Pomocí blogu bych chtěl publikovat mé zkušenosti a příběhy.