Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Obávám se, že venkovní zateplení fasády váš problém s plísní úplně nevyřeší a neukončí, neboť se v ložnici nechystáte moc topit a pokud do ní nebude ani svítit sluníčko, budete muset hodně větrat a topit stejně a hlídat prostory tam, kde je přiražený nábytek na stěny.

1 0
možnosti
Foto

v ložnici plíseň není, ale z té ložnice se jde do šatníku, který je udělaný z části půdy, kde je slabá zed, protože to je ve štítu. a pouze zde se zed orosila a udělala se plíseň. Doufám tak, že když to zvenku zateplím, tak se studeno z venku nebude potkávat s teplem uvnitř na vnitřní části zdi. No uvidím.

0 0
možnosti
DM

.. hezky se vám to povedlo :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2634x
Po složení maturitní zkoušky jsem nečekaně odcestoval ještě před předáním diplomu. Na cestách jsem zůstal 7 Let, navštívil jsem několik zemí, živil jsem se většinou v restauracích a barech jako číšník či barman, ale i jako řidič. Po narození mé dcery jsem se vrátil s rodinou zpět do Čech, kde jsem po dobu mateřské dovolené studoval finance a pracuji jako finanční poradce. Mým koníčkem je renovace domku a psaní. Pomocí blogu bych chtěl publikovat mé zkušenosti a příběhy.