Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J91a66n 56S10m86í81š50e47k

23. 12. 2013 20:56

Nesvítil jste. Ostentativně dáváte najevo, že je nerespektujete. Za to první je stovka zcela přiměřená. Za to druhé si zasloužíte tiché pohrdání a formální zacházení. 

A co se týče parkování na místě vyhrazeném pro invalidy - Jako i v předchozích případech jste samá výmluva. Monika Rollová má pravdu. Stačí respektovat pravidla a druhé lidi.

1 1
možnosti
Foto

lidé většinou nesvítí, protože zapomenou, jedou v jiném autě co nemá automatické rozsvicení, .... ujede však pár kilometrů a někdo na vás většinou zabliká. pokud teda nenarazíte na policii. Ta zabliká jinak.  A k policistům se chovám se vší slušností až do té doby, než si něco začnou dokazovat. potom mám svou hrdost. stejně jako oni.  Příběh o parkování nebyl můj. já ho jen komentoval z pohledu třetí strany. a nemyslím si že parkování na prázdném parkovišti večer v dešti mohlo tak strašně někoho ohrozit. Já nevím, beru věci tak jak by se nejspíš vyřešili, kdyby nebyli někým napsaná určitá pravidla. Vy naopak vypadáte, že pravidla, ať jsou jakákoliv, úplně zbožňujete. Upřímně říkám, že to není dobře. člověk musí stále trochu přemýšlet za sebe.

0 0
možnosti

Měli by si na ta auta rovnou napsat "BUZEROVAT A KASÍROVAT" ;-€

3 0
možnosti

Jsou to prkotiny,ale nevím..............Kvůli dešti není vidět značení na zemi,že místo je pro invalidu?Takže když prší,tak nevidíte předchod pro chodce,středovou čáru atd.?A napsat,že policajt není pro vás autorita.............,měl by být a pokud se chováte jako,že je autorita,tak vás neprudí.

4 5
možnosti
Foto

až se jako autorita začnou chovat, tak je tak budu brát. V Anglii jsou policisté populární a jsou to autority

2 2
možnosti
Foto

R^ Aplikujete jediný správný postup, a to ještě za předpokladu, že k nim chcete být, mnohdy absolutně nezaslouženě a neopodstatněně, milý. Jen tak dál.

3 1
možnosti
Foto

Dopravní fašismus je všeobecně známý.  Existuje několik zásadních postupů. Za prvé, nic nekomentovat a v žádném případě přiznávat jakoukoli vinu.   I když naplníte formální znaky přestupku, ještě zde existují materiální znaky tedy jak nebezpečný váš čin byl pro společnost.  Abyste přestupek spáchal, musí být naplněny oba znaky.  Většinou toto přestupkové řízení neřeší, protože tomu ani ten úředník nerozumí.

6 1
možnosti

R52a83d78e76k 93L97u81k25á96š

18. 12. 2013 21:31

Jednou se mi stalo, že mi chtěl udělit policajt pokutu za rychlou jízdu, ikdyž neměl radar. Na mou otázku, jak by to dokázal odpověděl: " Já si způsob najdu!". Byl to ohvězdičkovaný důstojník, kterého při nějaké akci poslali na hlídku a tak byl protivný.....

Jinak jsem zažil kontrol hodně, ale jen 2 x za 18 let jsem narazil na blbce. Proč zrovna Vy narazíte vždy na blbce, nechápu. Třeba není problém jen na straně policie.

Psal jste, že máte zkušenosti s policii v několika státech. Jak byjste dopadl, kdyby jste se choval jak popisujete třeba v USA nebo Rakousku? Jenom za sto?

1 0
možnosti
Foto

Už jsem to psal v prvním článku, možná je to tím, že jezdím stejnou trasu, tak narážím na stejné obličeje :-)

0 0
možnosti

K tomu prvnímu případu. Narazil jste na dva velmi špatné policisty. Vůbec s Vámi neměli diskutovat, měli sepsat oznámení o dopravním přestupku a poslat to příslušnému správnímu orgánu.

2 0
možnosti
Foto

To zní jak že já jsem ten špatný. Ach jo;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2634x
Po složení maturitní zkoušky jsem nečekaně odcestoval ještě před předáním diplomu. Na cestách jsem zůstal 7 Let, navštívil jsem několik zemí, živil jsem se většinou v restauracích a barech jako číšník či barman, ale i jako řidič. Po narození mé dcery jsem se vrátil s rodinou zpět do Čech, kde jsem po dobu mateřské dovolené studoval finance a pracuji jako finanční poradce. Mým koníčkem je renovace domku a psaní. Pomocí blogu bych chtěl publikovat mé zkušenosti a příběhy.