Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Majitelem toho bentley je Tomáš Bartyzal, známá to budějická figurka. Blb, psychouš, gauner, pasák. IQ asi 80 a navíc tak pomotaný synapse, že by jeho mozek mohl posloužit jako exponát, či studijní materiál pro neuropatologa F. Koukolíka.

Bentley je z asi šestý ruky, ojetina a křáp v ceně tak nový oktávky.

Tak ať máte klid. (zejména pan plechová kšíra)

Na případné hlášky typu: "hoďte odkaz, dokažte to....", říkám, že ho prostě znám. Viděla jsem jak se chová, slyšela jak mluví, chodí k mýmu švagrovi na fyzioterapii a od známýho psychiatra má tzv. papíry na hlavu, se kterýma se ohání, jakože jemu "nic nemůžou".

2 0
možnosti
Foto

je to tak, četl jsem to v té policejní zprávě. Je zajímavé že i takovýto lidé mohou být v našem systému svým způsobem úspěšní. Sice vše díky kriminalitě, ale většina boháčů se nejspíš k penězům rukama nedostala :)   Tím nechci říkat že by tenhle pán byl bohatý, ale špatně se asi mít nebude. Tedy pokud nebude za mřížemi

0 1
možnosti
AJ

tipnu si že mu policie přišla na nějaké levoty, nebo mu nedovoluje jezdit po městě 200km/h. To musí být dobrý complex, když tohle je výsledek ....

4 0
možnosti
Foto

Většinou lidé riskují, když cítí velkou nespravedlnost.

0 0
možnosti
Foto

Pán si zahrává se životem, ale jinak se mi to líbí. :-)

1 3
možnosti
SH

Proč nemáš popsaný to brnění, když se ti to tak líbí...

3 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2634x
Po složení maturitní zkoušky jsem nečekaně odcestoval ještě před předáním diplomu. Na cestách jsem zůstal 7 Let, navštívil jsem několik zemí, živil jsem se většinou v restauracích a barech jako číšník či barman, ale i jako řidič. Po narození mé dcery jsem se vrátil s rodinou zpět do Čech, kde jsem po dobu mateřské dovolené studoval finance a pracuji jako finanční poradce. Mým koníčkem je renovace domku a psaní. Pomocí blogu bych chtěl publikovat mé zkušenosti a příběhy.