Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..zkuste to obráceně....prostě pište jak vám slova přícházejí na rty...ignorujte interpunkci....velká písmena...to není žádnej velkej kumšt....;-)

0 0
možnosti
Foto

omlouvám se za doufám jedinou chybu ve článku. Je zajímavé, jak urputně vždycky lidé na pravopisnou chybu reagují. :-/

0 1
možnosti

Ta chyba tam nebyla jediná, ale je to nakonec Vaše věc a Vaše vizitka.

1 1
možnosti

"Po složení maturitní zkoušky jsem nečekaně odcestoval..." 

Opravdu máte maturitu?8-o Nějak se mi tomu nechce věřit: 

"posezení s přátely u Raclette"

3 2
možnosti

Když děláme fondue, dáváme do hrnce olej a smažíme různé kousky masa, sýrové u nás nenašlo odezvu. Častěji rakletujeme, máme od ety zařízení s žulovou deskou. Pečeme maso, šunku, zeleninu nebo plátky jablek. Je fajn, když se sejde pár lidí kolem stolu, každý si vybere podle gusta, popovídáme si, není to meníčko na 20 minut.:-)

1 0
možnosti

To u fondue nejsou naběračičky, ale vidličky. Napíchnete to, co chcete jíst a rovnou to namočíte do sýra. A vítěz získává "jeptišku" přilepenou na dně.

2 0
možnosti
Foto

jojo, to máte pravdu. Já byl jednou pozvaný na domácí fondu ve Švýcarsku u jedné rodiny a tam měli místo vidliček lžíce a každý měl malý talířek, to aby nezadělali stůl. Měli totiž tři děti :-)

0 0
možnosti

P20e65t28r 30K59o89l22á41ř

4. 2. 2014 15:16

!!Naučte se laskavě pravopis!!!!!

4 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2634x
Po složení maturitní zkoušky jsem nečekaně odcestoval ještě před předáním diplomu. Na cestách jsem zůstal 7 Let, navštívil jsem několik zemí, živil jsem se většinou v restauracích a barech jako číšník či barman, ale i jako řidič. Po narození mé dcery jsem se vrátil s rodinou zpět do Čech, kde jsem po dobu mateřské dovolené studoval finance a pracuji jako finanční poradce. Mým koníčkem je renovace domku a psaní. Pomocí blogu bych chtěl publikovat mé zkušenosti a příběhy.