Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsou ty obchodníci ale darebáci. Dovolují si prodávat za ceny vyšší, než jsou výrobní náklady. Všechny bych zavřel!   Nebo jste chtěl svým článkem říct něco jiného?

0 0
možnosti
Foto

no takhle jsem to nemyslel. ale ty marže a praktiky prodeje jsou .... no ne přátelské . od čechů pro čechy bych čekal trochu férovější prodej

0 0
možnosti

Většina lidí (cca 60 ÷ 65 %) nikde na světě nedosáhne na průměrný plat. To je vlastnost obecného rozložení platů - je méně těch profesí, ve kterých jsou platy vyšší.

0 0
možnosti
Foto

Cena zboží je dána dohodou mezi prodejcem a zákazníkem. Pokud vás prodejce nepodvede je jedno jakou zvolí taktiku aby vás obalamutil a vnutil vám cenu podle svých představ. Vy máte vždycky možnost nekoupit.

1 0
možnosti

J91a89n 54B29á48r14t26a

5. 12. 2013 13:08

Ǔplně nejlepší jsou slevy v Okay elektro. Jeden den je nějaká cena, druhý den ohromná reklama o výprodeji a slevách 70% na vše. Ovšem ceny jsou o korunu nižší nebo i vyšší než předchozí den. Jen k cedulkám přibyla nesmyslně vysoká přeškrtnutá cena, za kterou se dané zboží nikdy neprodávalo.

2 0
možnosti

R^  Nojo, přesně tohle tady popisuji - sleva z nějaké vymyšlené, virtuální slevy...

0 0
možnosti

Pro pány Klaudu a Filipczyka:

Vepřové maso se naživo prodává za cca 32 Kč, tj. čisté maso za cca 42 Kč. Toho je největší objem, ne vašeho skopového...

Najděte si to třeba na internetu. A porovnejte s cenou v obchodě.

2 0
možnosti

To jsem z toho jelen, jsem sice jen zemědělěc amatér ale doslova jste mě šokoval.

Zabili jsem 10 jehňnat, měly 35-45 kg živé vahy a masa bylo 16-21 kg. Dobře si to pamatuji. Ta prasata  musí být jen sval a kůže. Nejsou to prasata-maratonci ?

/ Maratonec má na sobě 5% tuku, plavec asi 10%/.;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Vždycky žasnu nad tím, jak kde kdo ví za kolik se dá co vyrobit a jak nás obchodníci berou na hůl... Ale aby se pustili do businessu a prodávali levněji než ostatní, to ne. Rv

0 0
možnosti

Ono je to s tou cenou zhruba všude stejné jako s těmi vašimi tričky, zhruba trojnásobek ceny výrobce. Zemědělec dodává maso za 35Kč a v obchodě je za 120Kč.

I ty slevy se pak vyplatí. Slevou kvalita ale neklesne, pořád je to stejný výrobek.

To že prodejce cenu virtuálně navýší a pak z ní počítá slevu, takže ten slevněný výrobek stojí skoro stejně jako před slevou, to je jiná finta...

0 0
možnosti

Zemědělec nedodává maso, ale živá zvířata. :-)

0 0
možnosti

Já kupuji jen ve slevě a většinou to, co zrovna nepotřebuji. Díky za info.

Od dneška budu kupovat jen kvalitu. :-(

0 0
možnosti

Nedávno jste se ptal co dělám.... Tak dneska vám odpovím. Strojové vyšívání:-P A to již od roku 1999. Fascinuje mě jak jste dospěl k těm cenám. Triko za 60 Kč bych velmi rád viděl.... a vyšít znáček do 20 Kč? To je ale hodně malinkej.  Víte vy vůbec jak dlouho trvá samotná příprava stroje, jak je náročná příprava materiálu, a jak dlouho trvá samotné vyšití? Víte leda prd.

0 0
možnosti

Opravdu bez rýpání.Vy jste malo,nebo velkovýrobce?To je podstatný rozdíl.Určitě vám nemusím vysvětlovat ceny při velko nebo maloodběru či výrobě.

2 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2634x
Po složení maturitní zkoušky jsem nečekaně odcestoval ještě před předáním diplomu. Na cestách jsem zůstal 7 Let, navštívil jsem několik zemí, živil jsem se většinou v restauracích a barech jako číšník či barman, ale i jako řidič. Po narození mé dcery jsem se vrátil s rodinou zpět do Čech, kde jsem po dobu mateřské dovolené studoval finance a pracuji jako finanční poradce. Mým koníčkem je renovace domku a psaní. Pomocí blogu bych chtěl publikovat mé zkušenosti a příběhy.