Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mě ukradli poštovní schránku v paneláku v přízemí za zamčenými vchodovými dveřmi,  přišroubovanou 2 šrouby a zamčenou, tedy vypáčit, odšroubovat. To opravdu někdo nechá schránku jen tak venku?:-)

0 0
možnosti
Foto

ona venku musí být aby se k ní listonoška dostala;-D

0 0
možnosti

A trochu k článku:

ztratil se mi celý botník. Nebyl zavírací, tak boty z něho vypadaly po cestě (stejně přede dveřmi v botníku necháváme jen ty horší), ale botník je fuč.

Ukradli mi dětskou sedačku z auta:-(

V Intersparu mojí mamince, která nechala kabelku ve vozíku, ukradli peněženku - před Vánoci v ní bylo skoro 10.000. Neměla si kabelku v košíku nechávat, byla to chyba, to určitě, ale přesto je viník zloděj, ne ona.

Policajti to jakoby trochu otáčejí.

Mně např. k botníku řekli, prý co se divím, když ho mám za dveřmi8-o Tak nevím, na co by svedli ukradenou schránku:-)

1 0
možnosti

J39a31n 77F12r55o97l47í36k

20. 2. 2014 17:18

Když jsem přidělával novou schránku tak pod šrouby jsem dal velké podložky. Nepoškozenou by ji zloděj nedostal. Pokud to jde odtrhnout jen rukou pak se není co divit. Spíše bych ale počítal s vandaly než zloději.

0 0
možnosti

Pane Chmelaři, líbí se mi Vaše vychytávky a fotografická dokumentace. Ráda Vás čtu. 

Je to sice úplně mimo tenhle článek, ale chtěla jsem Vám dát vědět o soutěži, třeba Vás zaujme. Musíte být ale členem Ikea family:

http://3xr.cz/workshop-2014.html?utm_source=apsis-anp-3&utm_medium=email&utm_content=unspecified&utm_campaign=unspecified

0 0
možnosti
Foto

oh, jsem poctěn. Děkuji. Podívám se na to a třeba něco vyhraji. R^ Jinak v Ikea family zatím nejsem. Jsem truhlář a tak si nábytek dělám sám :-) Levněji a kvalitněji. ale máme doma z Ikei třeba lampičky či odkapávač. Takže Ikeu mám rád

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2634x
Po složení maturitní zkoušky jsem nečekaně odcestoval ještě před předáním diplomu. Na cestách jsem zůstal 7 Let, navštívil jsem několik zemí, živil jsem se většinou v restauracích a barech jako číšník či barman, ale i jako řidič. Po narození mé dcery jsem se vrátil s rodinou zpět do Čech, kde jsem po dobu mateřské dovolené studoval finance a pracuji jako finanční poradce. Mým koníčkem je renovace domku a psaní. Pomocí blogu bych chtěl publikovat mé zkušenosti a příběhy.