Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K18a11r89e94l 72D60r19d31a

21. 8. 2014 7:15

Pěkná komora na bordel. Kde je ta koupelna? Fotečka by nebyla? Včetně koupající se pěkné náctileté slečny? Mám problém s tím průhledem přes sklo. Myslím, že tato koupelna moc intimnosti nepobrala. (Někde právě proběhly fotky toalet v hotelu, kde jsou lidé na toaletě vidět široko daleko. Tak asi podobný pocit bych měl z luxfer.)

  Samozřejmě tiše závidím, chtěl jsem do panelákové koupelny udělat okno z luxfer a dostat tam denní světlo. Pak jsem to vzdal právě pro ztrátu soukromí. Teď mám stejnou myšlenku u kuchyně. :-) (Ale bojím bojím. Bude to jako za bolševika na základce, kde jsme mívali z luxfer nad dveřmi okno na chodbu.)

  Do koupelny plánuji luxfery na vytvoření příčky sprchového koutu. Na víc si netroufám. 

  Na první fotce je topení. Pak už zase není. Pak zase je. Do koupelny bych volil topný žebřík. Na ručníky je to ideální. Ale tady bych chtěl vidět upevnění do spár mezi luxfery. Takže základní technická finesa mi zde vlastně chybí. ;-)

0 0
možnosti
Foto

hezká reakce. více info o koupelně není, protože ten článek nebyl o koupelně ale o těch luxferách. o koupelně bude článek jindy :)    

Jinak přes luxfery s timhle bublinkatym dekorem není vidět. tedy je, ale jen rozmazaná silueta. máme ji v naší ložnici, takže mě osobně to vyhovuje 8-o

Topení tam je. jen jsem ho při samotné stavbě luxfer sundal. žebřík jsem nevolil kvůli ceně, ale jednou tam třeba bude. upevnění mezi spáry je velice jednoduché a bez problému. Také to topení má úzky podstavec, takže váha sedí na zemi.

0 0
možnosti

J31a25r17a 13R90a89n64k

20. 8. 2014 18:47

V barvach ne, ale pruhledne dve zdi koupelny mel deda uz v 60. letechR^

0 0
možnosti

P61e50t45r 41A77g78u68l27á55r

20. 8. 2014 15:49

Neoslovilo mne to.

0 0
možnosti
Foto

myslím že to neosloví spoustu lidí. ale určitě to více lidí bude hodnotit alespon zajímavě. Já osobně luxfery zbožnuji ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2634x
Po složení maturitní zkoušky jsem nečekaně odcestoval ještě před předáním diplomu. Na cestách jsem zůstal 7 Let, navštívil jsem několik zemí, živil jsem se většinou v restauracích a barech jako číšník či barman, ale i jako řidič. Po narození mé dcery jsem se vrátil s rodinou zpět do Čech, kde jsem po dobu mateřské dovolené studoval finance a pracuji jako finanční poradce. Mým koníčkem je renovace domku a psaní. Pomocí blogu bych chtěl publikovat mé zkušenosti a příběhy.