Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

frantaflinta99

16. 7. 2011 0:17
Teda Pražáci 6, to vám nezávidím.

My jsme měli Jančíka, ale tohle je taky pěkný matroš. Podle profilu 9 řemesel a desátá bída.

Dotace 150k je pro jednání s faarmáři o jejich účasti!!

Ministerský počin se setkal s mimořádným zájmem - proč ne, když stát vyhazuje peníze tomu, kdo si řekne

Chtěl bych toho napsat ještě víc, ale fakt nemůžu (smíchy se netrefím na klávesnici). Nějak mi to připomíná Rudé Právo a taky že samochvála smrdí.

Fakt, tohohle Pavku Korčagina vám šesťáci nezávidím

0 0
možnosti

škovras

15. 7. 2011 18:26
Pamatuji

ještě pořádné trhy - fakt takhle obyčejně se tomu říkalo;-D - v 60 letech a dál v Berouně. Člověk si tam mohl koupit všechny možné výpěstky, kuřátka, králíky  na chov atd. Trhy se sice udržely, stále se konají ve středu a v sobotu, ale už jsou tam povětšinou stánkaři s oblečením. Těch, kteří prodávají své přebytky, je minimum.

0 0
možnosti

radim36

15. 7. 2011 17:34
Já bych nedělal z farmářských trhů nějaký velký humbuk.

Stánky s všelijakou zeleninou a ovocem jsou tady na severní Moravě v každém druhém městě už od roku 1990, někde dokonce začínali o pár let dřív za gorbačovovy  perestrojky. Fakt je, že díky cenovému tlaku supermarketů v posledních 5 - 10 letech ty stánky hodně prořídly a z "podnikatelů" zůstali hlavně všelijací důchodci, kteým na výdělku evidentně moc nezáleželo. Farmářské trhy je pouze marketingová akce, která má nalákat lidi i nalákat prodejce.

Koneckonců proč ne, když díky prodeji místních produktů zůstanou peníze utracené za zboží tady na místě v regionu a přispějí k jeho rozvoji.

0 0
možnosti

škovras

15. 7. 2011 16:28
Farmářské trhy ?

Nevím proč. My máme farmáře ? Zavítal jsem tam jen jednou, spíš náhodně. Když jsem viděl obrovská jablka Golden Delicius, která se urodila dokonce i s cizokrajnou nálepkou ;-D, tak mne to odradilo. Myslím, že správce tržiště by měl takové nepoctivce vyhnat, aby těm druhým nekazili dobré jméno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1950x
Studoval žurnalistiku, politologii a historii, promoval na právech. V roce 1997 působil v pozici mluvčího Vlády ČR. Od roku 2002 je starostou Prahy 6, od roku 2006 člen Zastupitelstva hlavního města Prahy. Od roku 1992 je členem ODS.

Seznam rubrik