Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Buďte si proti čemu chcete, ale pamatujte, že nekuřácký zákon už platí v řadě zemí, kterým, pokud jde o demokracii, nesaháme ani po kotníky. Asi tak.

2 0
možnosti
MK

To jsou které země? Prosím aspoň o jednu z nich. Protože demokracie ve smyslu jak to chápala například Británie a Winston Churchill nikde již neexistuje

0 0
možnosti
PK

P32a28v45e96l 42K29u56l83a

13. 11. 2015 10:52

Pochopil jsem to správně, že nadřazujete práva kuřáků nad práva nekuřáků? V tom případě nevím, proč do toho taháte demokracii. :-/8-o:-)

3 0
možnosti
Foto

Tak nějak to myslím taky..díky. Už jsem se lekla, že budu označena za hysterickou ženskou :-)

2 0
možnosti

Karma pro vás!

Mám už přes sedmdesátku a kouřím od 16 - 17 let. Je to svinstvo, dráždí to průdušky a plíce, ale kouřil jsem nějaký roky i přes čtyřicítku denně. Možná to zase chrání od nějakých od nějakých virů, baktérií, či parazitů. Myslím, že víc něž kouření, škodí lenost o přecpávání!

Pokud zakážou kouření v hospodách, tak bych doporučoval založení "Kuřáren," s občerstvením pro kuřáky. Ať si každý jde tam, kam chce. 

Demokracie znamená taky svobodu a tady vám jí stále více omezují poslanečtí šaškové v zájmu svého zviditelnění, vylepšování a nesmyslné ochrany společnosti, jako za komunismu! (Mimochodem, v tom mizerným komunismu jsem měl krabičku cigár za pár korun, teď stojí víc, než kilo kvalitních buřtů!);-D

6 0
možnosti
JP

J73a94n 72P35a78l30l85a75s

12. 11. 2015 22:55

Zakázat, zakázat! No jo, ale co zakážeme, když už je všechno zakázané?

2 0
možnosti
LM

L46u26k81a34s 67M44a97d66l38e

13. 11. 2015 7:15

Prece to zakazovani,po ustanoveni prislusny komise:-P

1 0
možnosti
LC

Pane Bubeníku, takhle tedy ne! Takhle bysme tu šťastnou společnost nevybudovali. Žádnou cochcárnu trpět nebudem.;-)

1 0
možnosti
MO

Já to vidím podobně jako pan Bubeník. Kouření škodí - hlavně ale kuřákům. S dobrosernými aktivitami se to nesmí přehánět.

1 0
možnosti
JH

Bubeník

vaše..majitelé hospod na to? Mají vlastní hospodu, investují do ní peníze, kupují nové věci. Je to jejich majetek. Přeci oni sami si musí rozhodnout, co se bude dít v jejich hospodě...

neexistuje, pokud někdo chce podnikat, ať dodržuje hygienické předpisy a podnikat s prostředím zdraví škodící je vyloučeno. Kdyby bylo na majitelích, chodili byste na suchý WC. Pozn.ale nevěřím , že bude zákon schválen , ale já se dočkám. Jako zákazu kouření ve vlaku, nádražích, nemocnicích, v zaměstnání ap,

0 4
možnosti
LN

...Hummel...

..oni doržují hygienické předpisy

6 0
možnosti
VV

Stara dobra Anglie,

kde gentlemani kourili jen v mistnostech pro to vyhrazenych a oblekali k tomu smoking.

2 0
možnosti
MS

Souhlas s autorem a karma. Kéž by byli stejně tolerantní všichni nekuřáci. Protikuřácký zákon snad již letos schválen nebude, ale mám obavu, že příští rok bude posledním, kdy si budu moci vybrat, zda jít do kuřácké či nekuřácké restaurace.

3 0
možnosti