Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

VOLBY 2017, aneb zkáza naší země se přiblížila.

Co dodat k volbám. Zvítězil Bureš, strach z islámu asi bude na místě, až tady islám opravdu bude. To už ale bude pozdě.

ANO - Kdo volí tuto stranu opravdu nevím, neznám, nechápu. Jsem tak znechucenej, že se mě ani nechce psát o dalších stranách. Nechápu, prostě nechápu. To ve svém okolí nemáte nikoho, komu Bureš zničil podnikání? Na koho dvakrát měsíčně posílá kontrolu? Atd atd. ???????

ODS - Překvapení soutěže. Čekal jsem, že v parlamentu budou, ale že získají  skoro 12 %, tolik jsem zas nečekal. Hlasy vzali proevropsky smýšlejícím voličům Čssd a Topky. Měli i dobrou kampaň, kde asi taky vzali pár procent.

PIRÁTI - Pro někoho překvapení, pro mě ne. Čekal jsem zisk kolem 10 %. Vzali hlasy zeleným dementům, voličům Čssd. Měli nejlepší kampaň ze všech. Jejich volební spot mě oslovil, i když je nesnáším. Ale u toho spotu jsem se fakt bavil, naopak u spotu třeba dělnické strany jsem usínal. Asi nejlíp i zvolený slogan - pusťte nás na ně. Vynikající marketing, progapage. Takhle se má dělat politika. Dostali navíc mrtě prostoru v médiích, až se musím ptát, jak to? Když to byla mimoparlamentní strana? Třeba svobodní tolik prostoru rozhodně neměli... Tato strana polofeťáka, co rád demokraticky mlátí lidi, totálně zaslepila lidem oči.  Zfetovaný anarchista, člen Antify, se dostal do parlamentu. Co víc dodat. Jsou to anarchisté, co mají rádi EU, chtějí se stát pevným jádrem EU, jsou pro totální imigraci, příliv islámu na naše území. Jediné pozitivum je, že vzali hlasy straně zelených dementů. Uvidíme, jak si povedou v parlamentu, mohlo by to být na druhou stranu oživení...a možná pobavení zároveň. Voliči pirátů se jasné vyslovili, že jim nevadí islamizace země. 

SPD - Strana, kterou jsem volil z několika důvodů. Imigrace, odvolatelnost politiků, přímá demokracie, ne dávky lidem co nechtějí pracovat, ne EU, Japonec v čele. Jak víme, Japonsko je země, která si chrání tradice a zvyky, přijala přesně 0 imigrantů. Okamura je především podnikatel, uvidíme, zda opravdu šel do politiky pro výdělek, což se mu už podruhé podařilo, nebo aby opravdu zabránil islamizaci naší země. Osobně jsem čekal kolem 15 %, jsem trošku zklamán. Také výborný marketing, komunikace s lidma přes facebook. Skončil na druhém místě skoro ve všech krajích, až na Prahu, která ho odsoudila až na 4 místo, jinak by skončil na 2. Prostě Praha no....Ale až se na Jižní město nastěhuje 1000 Afghánců, tak se proberou i oni...

KSČ - Strana, které vymírají voliči. Je blbé napsat naštěstí, ale prostě je to tak. Víc o komouších nebudu psát. Nechápu, proč komunismus stejně jako nacismus není zakázán.

ČSSD - Díky bohu...Díky bohu...Strana doplatila na Sobotku v čele. Tak slabý premiér, slabý předseda strany, to ještě tato republika za 25 let nezažila. Sralbotka bez názoru, hlavu má stále v prdeli Merkelové. Čekal jsem propadák, ale že až takovej...Paráda. Kdyby zavřel hranice, řekl jasně ne, islám tady nebude, místo koktání o velké Evropě, to už nikoho nebaví poslouchat. Ekonomika šlape jako po másle, důvod tohoto propadáku je zcela jasný - nezvládnutá obrana země před islámem, jeho voliči šli z důvodu znechucení k pirátům a SPD. Z prdele Merkelové asi už nikdy nevyleze.

KDU - ČSL - Očekávaný výsledek, strana na hranici 5%. Nemají větší potenciál.

TOP 09 - Strana pražské kavárny. Naprosto nepotřebná strana. Nebýt Prahy, tak je pod 3%. Bohužel Praha je Praha, tak nás ještě 4 roky budou otravovat. Díky povýšení euromagora, eurohujera Feriho pojedou stejnou písničku. Sní za 4 roky do parlamentu už naštěstí neprolezou a kníže může jít spát.

STAROSTOVÉ - Pro mě překvapení, pozitivní, nečekal jsem takový výsledek.

REALISTÉ - Přesně jak jsem čekal. Strana, která kdyby nevznikla, nic by se nestalo. Pár hlasů navíc vzali SPD. Slabý předseda, opravdu nechápu podstatu této strany. Členem je ale vynikající politik Martin Lank, který doufám v politice neřekl poslední slovo.

SVOBODNÍ - Moje nejoblíbenější strana, kterou jsem vždy volil, dopadla, tak jak jsem čekal. Teda ještě hůře. Čekal jsem 3 %. Co dodat, nevím. Dle mě mají nejlepší ekonomický program, v čele nejlepšího ekonoma země. Slušná strana, bez karambolů. Proč je lidé nevolí nevím. Strana, která šla neustále nahoru, dostala na prdel. Důvod - nevím. Prostě nevím.

STRANA ZELENÝCH DEMENTŮ - Dopadli hůře, než jsem čekal. Potěšilo mě to dost. Opravdu dost. Něco naznačovalo už změna kurzu v médiích. Zatímco cca 5 měsíců před volbama, tato strana byla dennodenně v médiích, na seznamu, na novinkách, idnes každý den rozhovor s buznou Stropnickým, co si myslí o tom a o tom, tak cca měsíc dva nastala obrovská změna. V médiích byli neustále Piráti. Že by někdo kdo tahá figurkama a dělá hovory do novin, vycítil, že ta strana je prostě bez šance? Přeji si, aby Matej Stropňa zůstal v čele této strany nadosmrti. Jejich rozhodnutí nebavit se o 3 nejdůl. tématech a zamlžovat lidem, co vlastně chtějí, je fakt jedno z nej rozhodnucích, co kdy kdo v politice vymyslel :) :) :).

 

 

Autor: Tomáš Bubenik | neděle 22.10.2017 19:11 | karma článku: 4,04 | přečteno: 86x
  • Další články autora

Tomáš Bubenik

Bohatí lidé, herci, politici, sportovci mají obrovské domy, ale uprchlíky tam neubytují.

Slavní herci či sportovci, například Angelina Jovie, zachraňují uprchlíky a kritizují, jak se k nim špatně chováme. Proč ale tedy některé neubytují. Proč nedají x miliónů dolarů na jejich pomoc. Kritizují, ale sami je nepřijmou.

27.4.2016 v 8:37 | Karma: 10,99 | Přečteno: 110x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Hradec Králové toleruje koupání arabek v šatech. Je to správný multikulty přístup.

Tak a je to tady. Další kamínek do mozaiky jménem islamizace. Tolerujeme to, co tolerovat nemáme. V bermudách by mě nepustili, ale arabky v dlouhých černých šatech na ven vykázány nejsou. Není toto rasismus naruby?

27.4.2016 v 7:19 | Karma: 13,57 | Přečteno: 163x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Cizinci se stěhují do Čech, protože je tu bezpečno. Narozdíl od jejich zemí, kde je islám.

Cizinci z Francie, Španělska i Německa se stěhují do Prahy, protože se v jejich zemích přestávají cítít bezpečně. Neříká to dost o tom, jak to asi vypadá v jejich zemích. Jak je vlastně ta islamizace supr.

26.4.2016 v 14:32 | Karma: 10,32 | Přečteno: 122x | Diskuse| Politika

Tomáš Bubenik

Důchodkyně žebrala u Ikei v Brně, neměla na léky.

Nikdy jsem nevěřil, i když jsem to četl mnohokrát, že čeští důchodci žebrají, aby měli na jídlo, nájem či léky. Nevěřil, dokud jsem to nezažil na vlastní kůži. Bylo mě a ještě asi dlouho bude z toho opravdu špatně.

26.4.2016 v 7:25 | Karma: 0 | Přečteno: 70x | Diskuse| Ostatní

Tomáš Bubenik

Jak dlouho bude ještě trvat, než se facebook zahalí do české vlajky?

Tak se nám fejsbuk zahalil nejdříve do vlajky francouzské, poté ti stejní lidé změnili svůj profil do barev belgických. A já se ptám, kdy se fejsbuk obleče do barev naší státní vlajky? A kdo za to bude zodpovědný?

25.4.2016 v 14:41 | Karma: 0 | Přečteno: 33x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

V Berlíně hoří výrobní hala firmy produkující zbraně poskytnuté Ukrajině

3. května 2024  15:44,  aktualizováno  20:58

Hasiči na jihozápadě Berlína likvidují rozsáhlý požár výrobní haly, ve které jsou uskladněny...

Názor, že Paroubek parazituje, nestačil. Podle soudu může iniciály ČSSD použít

3. května 2024  19:44

Volební senát Nejvyššího správního soudu (NSS) zamítl návrh Sociální demokracie (SOCDEM) na zrušení...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik