Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Jak jste na to přišel, že jste inteligentnější? Ten cyklista na rozdíl od Vás někde byl a něco viděl. Vy asi patříte k tomu zemanovskému tupému stádu.

0 0
možnosti
Foto

:) :) hm mám titul narozdíl od nej :) :) 4 roky jsem žil v Anglii, pul roku v Norsku, 10 krát byl v Bosně, navštívil Špicberky, Kyrgystán, no hádat se nebudu :) :) :) Tupe stádo zemanovo, jsem za něj rád, Karle :)

1 0
možnosti
SB

Vážení přátelé, tady je totiž jedna podstatná věc:

Přistěhovalci naprosto kašlou na jakékoli intelektuální úvahy o našich právech, o svých povinnostech, o vzájemném soužití.

Ti to vidí zcela jednoznačně: Oni mají jenom práva, my jenom povinnosti.

Oni proti nám vedou tichou válku, ve které se zatím krotí jenom proto, že zatím nemají jinou možnost. Zatím totiž jsou ještě příliš slabí, než aby to mohli vzít do rukou tak, jak si myslí, že je to jejich svaté právo.

Až tu sílu mít budou, tak na nějaké kecy tohoto cyklisty budou totálně kašlat.

Prohráváme proto, že oni vědí, že tyto dvě civilizace jsou ve vzájemné totální válce na život a na smrt, ale mezi námi jsou lidé, kteří si to ještě neuvědomili.

6 3
možnosti
FB

To není podstatná věc... To je vaše "domněnka", kterou jste schopen "dokázat" jen poukazem na "domněnky" jiných vystrašených nebo naopak vypočitavých jedinců...

6 0
možnosti
Foto

No, dočetl jsem něco přes půlku a myslím, že jste asi talent pro cyklistiku.

3 1
možnosti
VV

To jste dobrej. Ja to vzdal mnohem driv.

0 0
možnosti
Foto

Jsou to dvě roviny posuzování. Jednou jsou sportovní výkony, za ty nechť každý sportovec je chválen. Ovšem ze sportovců média zcela záměrně vyrábí ideové celebrity, které se mají vyjadřovat ke všemu. Samozřejmě se špičkový sportovec nemůže věnovat studiu politického dění do důsledků, neboť má celodenní práci se zdokonalováním svých výkonů. Ale média ho k tomu nutí. Co mu zbývá, říkat to, co si ona média přejí, co mu naservírovala. A malá poznámka, až na Petra Čecha a ze začátku i Petry Kvitové (dnes už ne), mluví všichni sportovci tak příšerně česky, že to je asi také účelem. Rozvrátit českou kulturu ve všech podobách. Sportovci skládám vám úctu, ale sportujte a nechte mluvit o svých výkonech a vyjadřovat se k aktuálnímu dění jiné. Na takovém komentátorovi třeba Nováčkovi, také nechceme aby vyhrával např. závody na kole.

3 5
možnosti
TN

Posunul jste to úplně jinam, ale budiž.

Proč jste zůstal jenom u sportovců? Proč jste nezmínil i jiné celebrity? Herce, zpěváky ...

3 0
možnosti
JK

domnívám se, že se

König, pokud jde o uprchlíky mýlí, a absolutně se mýlí v tom, co se nám zde "tlačí do hlavy" - v tom s vámi zcela souhlasím; ale ta forma, pane, ty narážky na inteligenci, to je Rv

2 0
možnosti
Foto

Asi je, ale takhlens to cítím :)

0 0
možnosti
Foto

No měl jsem záměr "divoce" vstoupit do diskuse proti tak zjednodušenému pohledu a především způsobu. Ale jaksi jsem po přečtení reakcí ostatních došel k závěru, že škoda času. Souhlas, že o inteligenci to není, tedy u sportovců. Znám poměrně dost ligových basketbalistů a škoda mluvit. A znám spoustu VŠ vzdělaných a taky škoda mluvit. Je to spíš o pohledu na svět. Jestli mám na vše včetně názoru jiného negativní pohled aniž bych se pokusil poznat, jak od ke svému názoru přišel. Pak asi není dobře vést diskusi. Urážet nebo v lepším případě zesměšňovat druhého, no... to taky nemusím. Přál bych pisateli poněkud více tolerance.

P.S. Není možné, že může být člověk někde mezi a těmito vzájemnými přestřelkami opravdu mezi zůstane, protože obě strany sporu se dodnes chovají ve stylu, který je nám asi blízký "kdo nejde s námi, jde proti nám" !!!:-/

2 0
možnosti
Foto

zustat uprostred asi nejde..bohuzel teda...byl bych o hodně radši, když by se tento problém nebyl nucen řešit...

0 0
možnosti
FB

To je legrační... Pan sportovec projeví střízlivé rozumné názory a vy se zmůžete na napadání jeho inteligence a nesmyslné nevěcné a nefaktické žvásty, kterými jeho odpovědi komentujete... Zjistit si skutečná fakta není tak těžké...

6 2
možnosti
JN

Pane kolego Tomáši Bubeníku, ano, píšete s gramatickými chybami, ale není to zdaleka tak otřesné, aby podle nich mohli jistí diskutéři popírat vaši inteligenci a zdravý rozum. Navíc věřím, že při troše pozornosti byste většině hrubek (i/y nebo s/z) předešel.

Vaše hodnocení inteligence sportovců beru jako lehce ironizující (viz stále vděčné fotbalistické "Tak určitě" a spol.)

Přiznám se, že při čtení rozhovoru s Konigem jsem prožíval téměř stejné pocity jako vy, možná jsem byl zklamanější, protože ve Všechnopárty u Šípa působil Konig docela mile a vtipně.

Ale dokud se bereme jen v diskusích, díkybohu za to...:-)

1 0
možnosti
Foto

už jsem to psal v prvním článku, žil jsem delší dobu v zahraničí a mateřský jazyk, psací formu jsem nepoužival, takže vím o tomto nedostatku...ale časem se to snad zlepší :)

0 0
možnosti
JN

R^ Souhlas, rozhovor s dotyčným sportovcem jsem četl, a otřásl mnou stejně jako Tomášem. Těší mě, že patřím do "zpracovávané masy" - a věřím, že nezpracované.

Konig neuvedl jediný argument pro své globální vítačství a bohužel zatím jsem ho neobjevil ani u těch, kteří se vás v diskusi pokoušejí zesměšnit.

6 4
možnosti
OK

Jedna věc je nesouhlasit s názorem někoho jiného, druhá věc je nositele jiného názoru nálepkovat a upírat mu inteligenci. Ve zdravé společnosti to lidé dokáží rozlišit, u nás ne.

6 1
možnosti
PK

P49a85v69e79l 88K23r98á60l

5. 1. 2016 8:37

Ještě že Loeopold Konig ukázal,že má vyšší inteligenci než autor

11 1
možnosti