Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J25i41ř91í 62J41í91l22e63k

11. 10. 2015 19:43

Utíkali do první bezpečné země? Ale jděte :-P

0 0
možnosti

Kde sebrali tolik peněz? No přece v těch jejich loupežných válkách, rabováním. Ti lidé jdou z válečné zóny, protože už lidově řečeno není kde krást, nejsou takoví všichni, ale i tací mezi nimi jsou - v médiích se jim říká umírněná opozice.

1 1
možnosti

Mate misty pravdu a misty zmatek v informacich. Mama Merkel chce emigranty z balkanu co nejrychleji poslat zpet, protoze jejich sance na ziskani asylu je nulova.

3 0
možnosti
Foto

Myslím, že to obdobně cítí většina slušných lidí...R^

2 2
možnosti

...a kdo má jiný názor není slušný člověk.Lidi,kteří mají tu drzost určovat,kdo je slušný a kdo ne mám nejradějiRv

6 1
možnosti
Foto

On není ani tak rozdíl v tom jak vypadají, ale spíš rozdíl v tom jak to vnímáte.  I v minulosti mezi nimi byli lidé lépe a hůře oblečeni-jen ty iphony v té době jaksi nebyly tak je neměli.

2 2
možnosti
Foto

...hmm, a také v nich nebyl ten vzdor, ta troufalost, to pohrdání a to neskonalé umění formulovat své požadavky....

6 3
možnosti

Dobry pohled na vec postaveny na empirii zivota. Jinak nez karma nelze.

5 2
možnosti

Nechci vám brát vzpomínky, ale už tenkrát docházelo k národnostně motivovaným násilnostem v ubytovacích zařízeních na území ČR.

0 0
možnosti
Foto

To nic nemění na tom, že ti lidé skutečně utíkali před válkou.

2 0
možnosti

Kde se pořád bere ta pitomá představa,že váleční uprchlíci musí být zároven chudí?To si myslíte,že kvalitní oblečení a mobilní telefon ochrání někoho před smrtí?Ze Syrie utíká do Evropy především střední třída a to nejsou chudí lidé.

4 8
možnosti

L61i24b13o87r 49V51a51n45ě79k

9. 10. 2015 11:46

Zvláštní je, že si za zlomek nákladů na pašeráky raději nekoupí levnější letenku první třídy...

2 1
možnosti

I73v57o 24B43o67u97š23e

9. 10. 2015 8:28

Vypadáte celkem zámožně, pěkný oblek, ajfoun a jistě někde nějaké peníze na kontě. Kdybyste zrovna teď musel utíkat, převlékl byste se do těch nejhorších hadrů, ajfoun zahodil a kreditku nechal doma?

4 6
možnosti
Foto

Jistě by jste si s sebou, jako takový celkem zámožný občan v pěkném obleku, vzal i své cestovní doklady. Když už se vám podařilo zachránit hadry i I - phone, jistě jste zachránil  v kapse na zadku i doklad nejcenější - prokazující Vaši identitu....že?

5 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik