Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ON

O61n19d10ř57e90j 28N29ý66č

17. 12. 2015 8:51

Spíš ta kontrola byla ještě hodně mírná když se vám něco pronést povedlo. Chudáci oni chtěli jenom házet dýmovnice něco zapálit a ty zlý pořadatelé jim to nechtěli dovolit.

1 0
možnosti

Až k nám budou uprchlíci jezdit s pyrotechnikou, budou ožralí jak prasata likvidovat vybavení vlaků a následně i vybavení nádraží nebo stadionů, pak je jistě česká policie a další orgány svléknou do trenek a udělají jim důkladnou prohlídku.

Ty prohlídky fanoušků si nevymysleli pořadatelé jen tak z nudy, ale po zkušenostech s fotbalovými "fanoušky".

0 0
možnosti
JN

J42i69ř48í 41N75o26s63e15k

17. 12. 2015 8:42

Nacházejí se u nich zbraně, drogy, fotky poprav v mobilu (viz Aktuálně - český policista ve Slovinsku)... likvidují kdeco, navzájem jdou po sobě kudlama, znásilňují (Německo, Švédsko). Ti všichni k nám přišli bez kontroly, často bez dokladů, bez výjimky ilegálně překročili X-tery hranice.

Takže bych se netvářil, že fans jsou zrůdy...Rv

3 0
možnosti
JH

Přesně kvůli těmto praktikám již na fotbal a ani na hokej nechodím. Absolutní šikana a ponižující jednání, to si nedovolili ani komunisté. Prostě si na to, ve svém věku, nezvyknu. Absolutní presumpce viny a pohrdání člověkem. Nefandím Slávii, ale Baníku, ono je to asi všude stejné. Prostě hnus.

1 0
možnosti

Fanouškové Baníku a Sparty jsou vyhlášení po celé republice. To se pak nedivte, že vás všude šikanují. Možná by byste byl překvapen, kdyby fanouškům pořadatelé zápasů nebo České dráhy spočítali náklady na opravy toho, co fanouškové během tažení na fotbal a během utkání dokázali zničit a zlikvidovat.

Já jsem fanoušek Bohemky a na fotbal jsem přestal chodit nikoli kvůli buzeraci pořadatelů, ale kvůli zdivočelým agresivním fanouškům.

Před pár lety jeli "fanouškové" Sparty do Rakouska na přátelák Sparty. Po cestě zastavili na benzinové pumpě a celou ji vyplenili. Následný přátelák se nedohrál, protože sparťanští grázlové-fanouškové udělali v hledišti válečnou zónu.

0 0
možnosti
JC

Teda Vy jste se pěkně nekrkl, jak je vidět. Ale v podstatě - proč ne ...

1 0
možnosti
JT

No vidite, nechate se buzerovat kvuli takove blbosti. Tak na ten fotbal nejezdete.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik