Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J48o88s32e92f 27K65o29u76b18a

11. 12. 2015 21:38

Militantní muslim odřezává hlavy nevěřícím,kdežto umírněný muslim drží při tom obětem nohy?Marco Polo - výrok platný již osm století.

3 0
možnosti
ZH

Jak píše p. Pecka "Nejste sám, kdo si klade tyto otázky, kroutí při tom hlavou, protože smysluplnou odpověď nelze najít..." Ale jeho "logický" závěr je těžko uvěřitý. Nema totiž logiku. Je potřeba hledat odpovědi a taky se zamyslet. Pokuď budu věřit, že uprchlickou krizy zorganizoval IS, jak někteří tvrdí, tak atentáty, které dříve či později, způsobí generálni stop uprchlíkům jsou jasná nelogičnost a pitomost.  Proč teda IS a ostatní islamisti vraždí, uprostřed obsazováni Evropy? Není to náhodou proto, aby Evropany naštvali tak, že se k milionům muslimů, kteří tu uz žijou celá desetiletí, začnou chovat jako Konvička k uprchlíkům? Co asi udělají muslimové, když  jim najednou začnou všichni nadávat a dívat se na ně skrz prsty, i když tu jsou léta a chovají se řádně? Vzbouři se!  A to může být přesně to, čeho se IS snaží dosáhnout. 

A tak se dostáváme k úloze médií. Když budou řvát a 20x denně ukazovat teroristu, který se přimíchal mezi uprchlíky, tak budou plnit přesně tu úlohu, kterou jim IS a islamisti obecně přisoudili. Myslím, že je potřeba se vždycky ptát, komu to slouží, kdo má z toho prospěch. A když už si nějaký politik bere do huby lidská práva, tak se ho obratem zeptat, co uděla pro lidská práva třeba v Saudské Arábii, nebo v Turecku, protože tam je počátek i konečné řešeni islamismu i uprchlíků. :-/

0 1
možnosti
Foto

To je zbytečně komplikovaná konspirační teorie, že by útočili, aby nás poštvali proti svým soukmenovcům, co už tu žijí. A plně vyhovuje muslimům, nikoliv ostatním.

Pravda bude nejspíše taková, že prostě nemají prostředky na jiný typ války než gerilový boj. Zázemí v EU mají slušné, ropa zatím nese, tak co by do toho nešli.

Proč by poštvávali proti svému zázemí? Co by z toho měli? Spíše naopak:

Až se počet jejich soukmenovců v EU rozroste ještě více, mohou pohodlně zaútočit zevnitř, neboť ti naivní Evropané jsou jako jedinci naprosto bezmocní. 

Úspěšně útočit zvenčí by totiž v žádném případě nešlo. Evropští humanisté vpustí jen neozbrojené, ozbrojené jednotky by smetli z povrchu zemského, ještě než by překročily Bospor.

3 0
možnosti
MP

Je to delé divné. Taky mi je divné, jak to, že si to politici vůbec mohou dovolit zametat pod koberec, všelijak omlouvat, vymlouvat a jít proti mínění většiny lidí a zdravému rozumu vůbec. Nechápu, o co jim jde.

2 0
možnosti
Foto

Nemůžu hodnotit jeho výroky po odhlasování bombardování Sýrie. A docela by mne zajímalo, jestli za to bude stíhán a nebo nebude, ale to už se nedozvíme.

Mně spíš vadí, že podle snímků na vašich lincích se jedná o různé osoby.

Proti terorismu jednoznačně vystupuji, proti manipulaci ale taky.

0 0
možnosti
JH

Kdo by to byl jen řekl, že po těch odpudivých televizních a rozhlasových  komunistických agitátorech, zaujmou místa ještě větší, rafinovanější grázlové...

11 1
možnosti
MP

Karma, autoreR^. Nejste sám, kdo si klade tyto otázky, kroutí při tom hlavou, protože smysluplnou odpověď nelze najít...Tedy pokud vás toto přemýšlení nedovede k jedinému možnému a logickému závěru, že naši(čtěte evropští)politici se dopouštějí naplánované genocidy původních Evropanů. Svědčí o tom nejen skutečnosti popsané Vámi, pane Bubeniku, ale i další skutečnosti, jako je umlčování kritiků, dehonestace kriminalizace některých aktivních odpůrců tohoto zrůdného zločinu, úvahy o odzbrojení všech slušných lidí...A jelikož jedinou naší šancí jsou nejbližší volby, a oni to vědí, bojím se, že i toto právo, právo volit nám nějakým způsobem, pod různými záminkami bude upřeno! Existuje však možnost, že si to ještě teď netroufnou udělat. Pak máme skutečně poslední možnost zvolit SPRÁVNĚ! Zvolit někoho, kdo tuto šílenost dokáže zastavit. Obávám se, že další příležitost již v budoucnu nedostaneme, proto jsou následující volby tak důležité, protože mohou být i poslední svobodné! Já osobně dám svůj hlas SPD Tomia Okamury!

4 0
možnosti
Foto

média a politici, až na výjimky, jednají proamericky a teď zbývá ptát se proč. Stačí se kouknout na ty, kteří se zkusili vzepřít. Kadáffiho Libye, Asadova Sýrie, Egypt, Irák, Irán, Janukovyčova Ukrajina, Putinovo Rusko. Buď už byli vzpurní vládci "demokratickými" silami potrestáni, nebo vyhnáni či se jim aspoň nasadila psí hlava. I Zeman, ač je z pohledu USA mopslíkem si vysloužil červené karty rozdávané pracovníky US ambasády a je terčem věčných útoků.

7 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik