Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vaše články čítam rád, ale nepriamo obhajovať Rusko za okupáciu Ukrajiny, tak to je už dosť silná káva. No a čo že na Ukrajine vyhnali demokraticky zvoleného prezidenta? Veď aj Hitler bol zvolený demokraticky. Vaša objektivita je v tomto na bode mrazu. Rusko vôbec netvrdilo, že na Ukrajine chcú diktovať politiku ukrajinskí fašisti, že? Že si prisvojilo propagandu bývalého Sovietskeho zväzu, ktorý použil na okupáciu Československa tie isté argumenty. To je akože OK?

0 0
možnosti
PJ

Na první pohled logický článek, ale naprosto špatné argumenty.

Syrie byla jedna z nejchudších států na blízkém východě (hůře na tom byl jen Irák). A že jste o Syrii 30. let neslyšel? Já ano. Nejprve před třiceti lety vyslali kosmonauta do vesmíru (se SSSR), pak okupovali Libanon, snažili se vyrobit atomovku (Izrael jim zařízení včas vybombardoval), 50 let trvající výjimečný stav dovoloval potírat opozici, král Háfiz I. Asadský vystřídán králem Bašárem I. z téže dynastie, atd. Ano, neslyšel jsem o Syrii nic pozitivního za těch 30 let.

A takhle bych mohl argumentovat i u Ukrajiny, kde Ruský agresor vyslal na území svého souseda svou armádu a anektoval cizí území jak Němci po Mnichovu 1938. My se prostě rozhodně neshodneme.

Svobodné nevolím. Nikdy.

2 0
možnosti
PK

P68a13v46e37l 56K49r33á35l

12. 1. 2016 13:29

Přeji Černé Hoře vstup do NATO,a to že dle Vás byla Sýrie klenotem Afriky???Vypovídá o Vašem přehledu dění,které je nevalné.Rv

1 0
možnosti

Syrie - ekonomický diamant Afriky ;-D

1 0
možnosti
MV

Zajímavý článek, ale tohle mě taky praštilo do oka :-)

1 0
možnosti
ZS

Máte ve svém blogu dost značné faktické chyby - Sýrie v Africe fakt neleží, což docela sráží jeho úroveň, i když se jedná dozajista o zajímavé téma.

0 0
možnosti
VS

Jen taková drobnost - možná byste měl opravit ten titulek. Takto to totiž vyznívá, že nepokoje a hrozba občanské války se nezajímají o česká média.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik