Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Řešení uprchlíků - Merkelová se starostkou Kolína si je vezmou k sobě do nějakého velkého dederonského paneláku a mohou tam třeba denně dělat svůj gangbang 1000000+2... asi tak

0 0
možnosti
TV

"Chcete, aby třeba za 200 let se děti učili o tom, jak krásná byla křesťanská Evropa, než ji dobyl a zničil Islám?"

toho se bát nemusíme, protože pokud milovníci koz Evropu dobudou, nebude se tu učit nic a pokud ano, tak maximálně jak byla dobyta ta zvrhlá Evropa co vykořisťovala milovníky koz. (zde bych si dovolil citovat heslo z prezidentské standarty - Pravda vítězi).

0 0
možnosti
Foto

Jsem si jistý, že ženy celého světa vám budou vděčné za záchranu života.

2 0
možnosti
MT
OK

Blud na blud. Kam se poděl rozum? Nápady jako postavit náboženství mimo zákon, to jsou tedy hloupé vtipy. Ono to sice do zákona napsat jde, ale to je asi tak všechno. Zákonem určit myšlení lidí, to je Orwell jak vyšitý.

3 7
možnosti

Tohle píšu místním muslimo-bijcům už dlouho, že Islám zakázat lze, ale muslimy zakázat nelze.

Každopádně by bylo vhodné zakázat veřejné projevy islámu a veřejnou propagaci islámu. Doma v soukromí si mohou muslimové dělat, co se jim zlíbí, ale na veřejnosti musí respektovat místní zvyklosti.

Problém ale je, jak definovat ty "místní zvyklosti"

4 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik