Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Kristapána, a tohleto má zřejmě taky volební právo...:-/

1 1
možnosti
Foto

No já nevím, asi nesledujete Landův aka žitův profil na FB. On se začíná nějak moc angažovat s příslušníky kontroverzních islámských skupin.

1 0
možnosti
JN

;-D Myslíte... to že někdo řeší příčinu a né důsledky(politici) je podle mého správně

0 0
možnosti
JR

J56a33n 37R82á76ž

1. 10. 2015 14:05

Svobodní se projevují čím dal víc jako elitářská strana bez ambicí na něco víc než remcání.

. Mít jako program jen odchod z EU je  dnes, kdy EU stojí sama nad propastí, už poněkud passé. A o hurá liberály není poptávka ani u voličů, ani u ostatních stran ohlížejících se po možné kooperaci.

Takže jejich šance být vůdčí stranou pro možnou spolupráci s jinými se blíží nule, stejně jako voličské preference.

A je to bohužel z největší části vina Macha. Jako ideolog výborný, jako lídr strany v dnešní bouřlivé době plné změn, naprosto nepoužitelný. Škoda, Svobodní byli mým favoritem ještě před dvěma lety a Mach to odchodem do Bruselu zcela zazdil!!!!

1 1
možnosti
KV

Doufám, že to je sranda. 8-o

1 1
možnosti
OM

Ještě byste si tu mohl zahajlovat, vy "národe". Je mi z vás a vám podobných docela ad nauseam. Rv

4 2
možnosti
JL

Až budou mít tyhle strany program podobný programu Svobodných, pak bude možno uvažovat o nějaké formé spolupráce.  Věŕím, že Svobodní budou podporovat kterýkoliv návrh zákona, bez ohledu na to, která strana ho navrhne, pokud zákon bude odpovídat programu Svobodnych. Ale chápu, že nepůjdou do koalice s někým, kdo se diametrálně liší od jejich programu, nebo s tím, kdo má jediný program a to heslo "islám nechceme". Protože jak by bylo možkno být v koalici s někým, kdo sice nechce kvóty na uprchlíky, ale chce např. vyšší dané, víc regulaci ze strany státu?  Jsou to Svobodní, kdo celé roky říkaji, pojďme reformovat EU a pokud to nepůjde tak vystupme. Jsou to Svobodni, kdo říká, plaťme za práci a ne za flákání, pak zbudou peníze pro ty skutečně potřebné. Zrušme dotace a snižme daně, ať jsou to lidé a ne stát, kdo určuje za co se mají vydělané peníze utratit.  Jsou to Svobodní, kteří říkají, chceme samostatný a suverénní stát, který sám bude rozhodovat o tom s kým chce a s kým nechce obchodovat, mít volný pohyb osob, zboži.  A pokud by to bylo naplněno, pak zmizí problémy s rozkrádánim ale i s migranty, protože o imigrační politice bude na svém území rozhodovat ČR a ne EU.  Migranti, pak u nás zadarmo nic nedostanu a nebudou mít důvod sem chodit. A těch pár skutečných uprchlíků před válkou lehce zvládneme, tak jako jsme je zvládají v uplynulých letech.

4 1
možnosti
ZB

;-D;-D;-D....nic hloupějšího jsem už dlouho nečetl.Pokud se pletu a myslel jste to jako vtip,tak se Vám to dost dobře povedlo;-)

6 3
možnosti
JH

A mně se to líbí ;-), tady je každej řevnivej, hraje si na svým písečku a až budou volby, tak se zase budou divit, jak to, že se nedostali do sněmovny?

2 0
možnosti
JL

No, to je dílo hurá vlastence. ;-D

3 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik