Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

a ta nádherná pitomost o ničení otisků prstů, otisky prstů si zničíte jen tím že si useknete konce prstů, jinak těžko ;-D

0 0
možnosti
BT

tak pro tý nádherné konspirátory

1. žádná banka na našem území vám nevyplatí peníze z účtu vedeného u jiné banky, jelikož se to nesmí

2. žádná banka vám nevyplatí peníze bez identifikace toho že účet je veden na vás

3. pokud chcete peníze z účtu u jiné banky vybrat v bance kde není účet veden doporučí vám ať si u nich zavedete účet a peníze na něj převedete jinak vám nedá ani vindru, představa jak někdo příchází z papírkem a pak odchází s pěnězi je více než úsměvná

4. pokud tomu nevěříte doporučuji prostudovat zákon 253/2008 Sb

0 0
možnosti
MR

M16i21l95a58n 34R40a60d39e27k

18. 11. 2015 18:25

co takhle kreditka nebo bank card, nebo jak se tomu v Cesku rika. Pokud mate plastik, ne papirek, tak si muzete z uctu vybrat prachy, staci jit do ATM a vedet pin cislo. To se mi zda praktictejsi

1 0
možnosti
Foto

Já bych si ty informace na téma "uprchlík žmoulá v ruce papírek, přijde do banky a dostane €350 dovolil uvést na pravou míru.

Nechal jsem se totiž svést z cesty slovem "banka".

Ono to totiž funguje jinak. Existuje firma, žádná banka, která se jmenuje WESTERN UNION a má pobočky na celém světě.

Já jsem, před 12 lety, jel jako obchodník a druhý řidič do Tirany (Albánie) pro tři mobilní ústředny Alcatel.

Firma nám nechtěla dát peníze v hotovosti s sebou a tak vymysleli, že tomu překupníkovi zaplatíme z peněz vybraných u WESTERN UNION.

Byl s tím "trochu problém", částka 30.000 USD byla trochu moc. Firma totiž nechce, aby se přes ní odvíjel regulérní byznys.

Ale nakonec jsme ty peníze dostali a s naloženým a procleným zbožím jsme se vydali vstříc domovu a hlavně slovenským celníkům, kteří si na nás "zgustli".

Takže, uprchlíkovi stačí, aby svému řídícímu důstojníkovi poslal SMS, u které pobočky WU právě je a pak si, naprosto pohodlně, na té pobočce ty peníze vybere.

Send Money Online within Minutes. With a Global Money Transfer Leader

https://www.westernunion.com/cz/en/home.html?src=gg___&utm_content=s|dc_pcrid_82835429776_mt_b_kw_%2Bwestern%20%2Bunion

0 0
možnosti
BT

jelikož platby přes Western union jsem párkrát uskutečnil musím vás opravit,

pokud chcete peníze dostat musíte vyplnit papír kde vyplníte kdo vám peníze posílá, kolik peněz a kód pak dostanete peníze ale jen v pobočce WU a po předložení dokladu který vás identifikuje

ten kdo vám peníze posílá tak musí předložit identifikaci, napsat komu peníte posílá

peníze u nás nedostanete v žádném případě v eurech ale v korunách, jinde ve světě můžete ještě dostat dolary

maximum pokud si pamatuji je cca 6 000 dolarů

1 0
možnosti
Foto

To nejsou účty "do Saudské Arabie", nýbrž účty ZE Saudské Arábie.

Mně to připadá jako standardně realizovatelné. Stejně to přece fungovalo i ve švýcarských bankách s číselnými účty.

Zákazník založil konto a dostal nebo si zvolil číselný kód. A kdokoli později s tím číselným kódem přišel, měl dispoziční právo k účtu.

Takže, například Saudi, aby exportovali Islám do Evropy, založí konto nebo více kont a vloží na ně "rozumnou částku" v milionech €.

A každého mladého silného muže, který se do Evropy vypraví šířit Islám, vybaví číslem toho konta a jeho osobním přístupovým kódem. 

V dobách Internetu je "brnkačkou" ten kód a tím i výběr u saudské banky ověřit a peníze vyplatit.

A pro ty, co se diví, podotknu, že v principu by takovouto službu mohla nabízet každá česká banka. 

Kdyby se člověk v cizině (a nebo i doma) ocitl v nějaké nouzi (okradený, přišel o kartu) a znal číslo svého konta a svůj přístupový kód, mohl by si, nějakou omezenou částku vybrat.

Takhle to samozřejmě zatím nefunguje, ale bylo by pouze na marketingovém rozhodnutí banky tu služby zavést.

2 1
možnosti
JC

To je logické a rozumné.

1 1
možnosti
BT

Tak jo, autore

tak to by mě zajímalo, jak to probíhá v praxi. ;-D

Takže do banky (řekněme třeba do ČSOB) příjde imigrant s papírkem, na kterém je číslo účtu, a pokladní mu vysází peníze.8-o

Zkusím to příští rok v Itálii. Zajdu tam do tamní banky, ukážu své číslo účtu, které mám u ČSOB a už se budu těšit, jak mi italská banka vysází prachy.;-D.

Zkuste si to, autore, vyzkoušet sám. A nemusíte jezdit do ciziny. Stačí zajít třeba do Komerční banky a ukázat jim papírek s číslem účtu u Č.spořitelny. Nedají Vám nic. ;-D

Že tyhle kraviny se vykládají na politických školeních xenofobů (pardon - na seminářích o islámu), to mě nepřekvapuje. Že tomu ale ti školení posluchači věří, to je pro mě opravdu velké překvapení.:-/

1 0
možnosti
JC

Dobře, pane Šejno, připusťme, že je to nějaká dezinformace. Jak si ale vysvětlujete, že ti imigranti mají opravdu hodně peněz a ty kvalitní, předplacené mobily? A to i ti, imigranti, kteří odešli z našich záchytných zařízení s pár korunama na vlak? Já se s Vámi nechci jakkoliv hádat, ani omylem, jen by mně to zajímalo, jaký máte na tohle názor.

1 0
možnosti
ZB

Určitě jste si nepoložil otázku zda předseda Usvitu lže...tady už to zkoušel tvrzením když jsem vypustil lež o tom jak uprchlíci znásilnili českou dívku...RvČím víc bude Usvit šířit podobné lži a hysterii,tím má naději získat od podobných naivek,co naskakují na vše, co nejvíc hlasu...

2 0
možnosti
Foto

Je nějaký důvod, proč by uprchlíci neznásilnili českou dívku? Pokud vím, tak rozdíl v anatomii není žádný.

0 0
možnosti
Foto

P84e29t40r 81H39a33n73n34i93g

18. 11. 2015 8:23

Tyto skutečnosti jsou bezmála jasné už dneska všem. Zamysleme se ovšem nad jinou věcí. Včera demonstrovali na jedné demonstraci (Albertov) Úsvit (Lidinský, Konvička) na druhé zcela jinde (Museum) Okamura (slyšel jsem, že mu bylo Úsvitem zamezeno, aby vystoupil na demonstraci na Albertově), na další demonstraci Národní demokracie (Nám. Republiky). Co to znamená. Nikdo se s nikým nedomluví a opět při volbách každá z těch sekcí dostane maximálně 4% a všechno bude v koši.

4 0
možnosti
ZB

Vudce muže být jenom jeden a na kasírování peněz za hlasy není také více lidí potřeba.Co na tom nechápete?;-)

1 0
možnosti
SN

:-)   Samozřejmě, pánové kteří Vám odporují by měli vzít rozum do hrsti a pokud se dívají na TV a nebo denně, jak je vidět jsou přilepeni na netu, by si mohli všimnout, že řada mladých přičmoudlých mužů ve značkovém oblečení, vybavených moderními mobily a smartphony, také disponujících penězi, protože darované jídlo, ev. oděvy mrská s chutí mezi koleje, nebo nechává ležet na tábořišti, jsou to prostě chudáci!  Jak k těm věcem a penězům přišli? To prodali svoje domy na území rozstříleném válkou a zbohatli? Přemýšlejte! Žádný hoax, jak tam kdosi píše, ale bohužel......skutečnost !  R^R^R^

3 1
možnosti

Nejlepší bude, když si to zkusíte sám.

Zajeďte si třeba do Rakouska, navštivte tam nějakou rakouskou banku, a ukažte jim tam papírek s Vašim číslem účtu, který máte v české bance.;-D Pak nám tady můžete popsat, co následovalo.

Každopádně hned pochopíte, co je to hoax.;-D

0 0
možnosti
Foto

uprchlíci ve mně nadšení nevzbuzují, ale takové hoaxy také ne.

1 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik