Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ČP

Až na to, že by to nebyla učitelka ale vousatý učitel s velkou boulí na čele od věčného tlučení o zem v celočerném či bílém hábitu až pod kotníky. Muslimové by přišli na to, že i mužské tělo jakkoli obnažené je haram.

2 0
možnosti
LT

Aspoň si opravde ty gramatické chyby :( To je fakt strašný

0 0
možnosti
Foto

Taky něco z dějepisu který se neučí.

Známý americký autor William Blum odhaluje ve faktech chaotickou hru USA a mainstreamových médií v procesech na Středním Východě.

Plete vás to, co probíhá na Blízkém Východě? Pak byste měli vzít na vědomí následující fakta. Zřejmě však pak budete ještě více popletení.

USA, Francie, Saúdská Arábie, Turecko, Katar a monarchie Zálivu, všichni podporovali až do nedávné minulosti Al-Káidu a / nebo Islámský stát ISIS zbraněmi, penězi a / nebo spolupachatelství.

Začalo to již v roce 1979, kdy USA nastartovaly v Afghánistánu utajené operace; šest měsíců předtím, než přišli Rusové, zavedli v jižních pohraničních oblastech Afghánistánu sousedících s Ruskem boj proti "bezbožnému komunismu" islamistickým fundamentalismem (za pomoci v USA vytištěných učebnic pro školy koránu).

Tím stvořili Al-Káidu a Taliban a předpoklady pro všechny následující katastrofy.

Mimo Afghánistánu podporovaly USA islamistické bojovníky i v Kosovu, Bosně, Lybii, na Kavkaze a v Sýrii.

USA svrhly sekulární (světské) vlády Afghánistánu, Iráku a Libye, čim podpořili vzestup ISIS. Barack Obama řekl v březnu tohoto roku: "ISIS vznikl z Al-Káidy v Iráku, která se tam zformovala až po invazi USA. To jsou příklady pro neočekávané následky našeho jednání. Proto bychom měli v zásadě nejprve mířit, než vystřelit.. ";-)

2 0
možnosti
BT

no naštěstí se tohle neučí ;-D

0 0
možnosti
BT

další co stahuje potřísněné kalhoty když brod je hóóódně daleko

0 0
možnosti
BP

No vida,takže připuštíte ale,že se jednou budeme muset brodit ?

2 0
možnosti
OF

Na Mikuláše děláte čerta, že ?;-D

0 1
možnosti
OK

Možná by bylo lepší znát skutečně "aktuální" dějiny.

0 0
možnosti
MB

Vždy, když vidím podobné texty, tak si říkám, že lidé musí mít strašně chudý osobní život, když se dokáží věnovat takovým prkotinám.

3 3
možnosti
Foto

Já se domnívám, že pokud nepřestanete štvát lidi proti zhruba dvěma miliardám muslimů do války, moh by ten konec nastat podstatně dřív. Jestli si myslíte, že jste lepší než příznivci AM, tak nejste, jste možná ještě nebezpečnější...

1 1
možnosti
JN

J57i98ř59í 12N85o49s39e40k

14. 12. 2015 7:45

Jak Bubeník rozpoutal globální válku?;-) To je dobrej...

Mimochodem, minimálně Hamé bude vyrábět dál - už teď vyrábí halal produkty.Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik