Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Zejo.

Ty miliony uprchliku pred rudou armadou v zime 44/45 se brodily snehem v mrazu take dobrovolne.

0 0
možnosti
Foto

Jestli je IS už za humny, tak to řekněte rovnou ;-D

(ale možná už je IS v Německu - pak ovšem mají migranti zpoždění, vlastně ji pronásledují.....nebo doprovázejí).

1 0
možnosti
MK

Novinář není nic jiného než člověk, který má manipulovat s veřejným míněním. Až někdo rozhodne, že je tu i přes pozvání "Merkelky" je tu nechceme, tak místo srdceryvných momentek, tu zase bude mít fotky obtloustlých do značkových hadrů namyšlených ksichtů a v TV zpravodajstvích bude v šotech zadokumentovaná jejich i sebemenší trestná činnost (což vzhledem k jejich naturelu nebude tak obtížné zachytit:-/)

0 0
možnosti
OK

To zní velmi konspiračně.

0 0
možnosti
OK

Migrace, dokonce i ta ekonomická migrace, vychází z jakýchsi evolučních principů a je zcela přirozená, ovšem na druhou stranu nezbytně dochází ke konfliktům.

Pokud my sami se ekonomické migrace nedopouštíme, je to pouze proto, že pro nás není výhodná. Za dob socialismu, kdy existovala migrace tzv. politická, se za ní do jisté míry schovávala i ekonomická migrace.

Že však dokážeme i my sami potlačit svou "evropskou úroveň" a stát se zvířátky prahnoucími po zdrojích, dobře odhalují případy, jakým bylo třeba slavnostní otevření obchodního centra Šantovka v Olomouci. Dav před zavřenými dveřmi se posunul na nižší evoluční hladinu po otevření dveří, kdy bez ohledu na dosažené vzdělání, věk či společenské postavení (samozřejmě je mi jasné, že zdaleka ne každý člověk v této společnosti se podobných sporů účastní) se lidé tlačili, utíkali, padali, přeskakovali, odstrkovali... aby získali zboží za výhodnější ceny. Aniž by byli tlačeni nějakým život ohrožujícím nedostatkem.

1 0
možnosti

Je rozdíl mezi politickou a ekonomickou migrací. Ty však nebyly masové, jako ty, které zažíváme dnes. Kdy v minulosti byla takováto masová migrace?

1 1
možnosti
Foto

Někteří dobrovolně, jiní nedobrovolně, ale většinou se sem do Evropy hrnou doslova poklusem (od podzimu blátem a nyní sněhovými závějemi) všichni ti neskuteční hlupáci, kterým někdo do jejich nevzdělaných a středověkým způsobem nábožensky zabedněných mozků - aby od nich zaprvé vyinkasovali za cestu gumovým člunem peníze - nalili nesmysly, že se tady vlastně všechno co doma nemají a potřebují (domky, byty a peníze) rozdává úplně zadarmo.!!

5 0
možnosti
OK

Paušalizaci nikdy nic dobrého nepřinesla.

1 1
možnosti
JN

J53i78ř88í 59N16o67s89e60k

18. 1. 2016 10:55

Dnes se objevila 4. várka Sobotkových mailů. A - světe div se - Otík Novotný tam radí zmanipulovat veřejné mínění záběry na rodiny a ubrečené děti, aby se zapomnělo na davy zdatných vojákůRv

Takže asi tak. Ty ubrečené děti jsou skutečně nástrojem vydírání - uprchlíci tak masírují policisty a sluníčkáře, sluníčkáři a vláda jimi masírují násRvRv

12 0
možnosti
OK

Uprchlictví je téměř vždy dobrovolné. I Židé utíkali (dokud to ještě šlo) před Hitlerem dobrovolně.

1 0
možnosti
Foto

Aranžoval někdo jejich fotky? Že by nějaký židovský tatínek, který žil několik let dejme tomu v Británii, při nelegální cestě do USA zavinil utopení svého dítěte a to pak pěkně naaranžoval a vyfotil, aby vzbudil soucit a pocit viny? Srovnáváte nesrovnatelné a řekl bych, že dost nevkusně.

6 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik