Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

Vzorová kvalifikace na Darwinovu cenu roku.

1 0
možnosti
JL

Hm, pošlete to do Hate Free a odpoví vím, že to je hoax. A pak si ještě vymyslete zprávu, že homosexuála napadli příznivci Pegidy, taky to pošlete do Hate Free a druhý den to bude ve všech českých médiích :-)

7 0
možnosti
PB

P97e24t91r 90B78r75o77ž

20. 1. 2016 9:56

To, že si sluníčka berou migranty domů, mi nevadí - ostatně, je to jejich věc. Ale to, že z nich chtějí udělat sousedy v našich městech, obcích, domech, to mi tedy vadí hodně !

0 0
možnosti
Foto

Už pěkně dlouho jsem nenarazil na článek, který by měl po 200 shlédnutí karmu 40. Buď chyba systému, nebo trefený hřebík R^

9 0
možnosti
SS

A blogger Cemper je k vam zve ... ze by byl dalsi na rade?

4 0
možnosti
LN

..otevřeně přiznávám..že cempera nemohu ani cítit...ale přece jen...ani takovému hovadu bych takový konec nepřál....

0 0
možnosti
FB

Přečetl jsem si článek o té kauze v dailymail.co.uk. V celém textu není slovo "muslim", "islam", "god"... To samozřejmě neznamená, že dotyční nemohli muslimové být. Ale jejich kriminální (!) čin neimplikuje jejich náboženství ani původ. Maximálně jejich homofobii. Pokud to někdo dělá, pracuje s domněnkami a předsudky. Ne s fakty. Ale to by jeden chtěl moc, jednodušší je generalizovat, překrucovat apod..

2 24
možnosti
JL

Obyvatelé Maroka jsou z 98% sunnitští muslimové (sunnitský islám je tam státním náboženstvím). Pravděpodobnost, že vraždil někdo z těch zanedbatelných 2% jinověrců, je celkem zanedbatelná. Hyperkorektní média samozřejmě ideologickou příslušnost agresorů raději nezmiňují. Tak jaké generalizování a překrucování?

37 0
možnosti
MD

Deda rikal "kdyz je blba hlava, trpi cele telo".

19 0
možnosti
RP

Zajímavé, jak má islám různá měřítka.

Před nějakým rokem byl článek o afgáncích - talibech čí nějakých těch rozšířených afgánských kmenech.

Tam bylo napsáno, že v afgánském prostředí muži, kteří nemají prostředky na to, aby získali ženu a oženili se nebo muži, kteří jsou dlouho v boji a od svých rodin, tak vybíjejí své sexuální pudy místo na ženách na mladých chlapcích.

A že to je v Afgánistánu poměrně rozšířený jev.

8 0
možnosti
Foto

To se ale nevylučuje. Prostě jen východisko z nouze, ale nikoli homosexuální orientace.

A možná nemají na kozu.

5 0
možnosti
OP

V podstatě souhlas , ale článek také vyznívá jako posměch sluníčkám. Proč tak hloupě nazýváte někoho, kdo chtěl jen někomu jinému pomoci ?

Jste si tak jistej, že ti, co jim vy údajně pomáháte, vám jednou neudělají to samé ?

1 19
možnosti
JD

že by ho třeba nakopl týranej kůň?

22 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik