Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

doc. MUDr. Martin Balík, Ph.D (vedoucí lékař z Kliniky anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny VFN a 1. LF v Praze):

"Společnost jsme šíleně vystrašili...Testujeme tisíce lidí denně, stojí to tři čtvrtě miliardy měsíčně a výsledkem je 71 pacientů v těžkém stavu. U nás je jich šest, mají spoustu rizikových faktorů, říkám tomu intenzivní obezitologie...Chřipka dokáže být destruktivnější než koronavirus".

2 2
možnosti

Ano, rozhovor ze 17. 9. 2020 má dneska skutečně co říct... ;-D

2 0
možnosti
Foto

Pokud velmi intensivně testujeme , je logické , že nacházíme více pozitivních případů .Prokázána přítomnost viru v organismu člověka však neznamená, že jde o nemoc. Virus v okamžiku testování už může být neaktivní neškodný nebo se s člověkem jen setkal a k onemocnění nedošlo. Množství pozitivních testů u populace, jež je normálně zdravá a neznamená nic špatného. Kdyby se tímto způsobem testovala jiná infekce, například chřipka, tak by pozitivních byly ne stovky, ale tisíce. Pramen : profesor MUDr. Jiří Beneš

1 0
možnosti

No... "intensivně testujeme".

Testujeme cca 3x více než třeba v dubnu, ale nakažených je 10x více. Nebo taky: na jaře pozitivních okolo 5%, dneska přes 15. To není lineární korelace. :-/

0 0
možnosti

R^R^R^

Máslo na hlavě mají obě strany - "lid" i "vrchnost". Lid brblal, že MUSÍ do hospody, k moři a na fesťáky, a že nosit roušku je nedůstojné a že koronavir vlastně neexistuje. Tak vrchnost místo aby držela směr tak začala kormidlem manévrovat ode zdi ke zdi.

1 2
možnosti
Foto

Hlavně vrchnost šla příkladem: čau lidi z Kréty!

1 0
možnosti

P71e45t39r 24L44o17r84e22n26c

7. 10. 2020 15:31

Dokud si černá labuť nepřičapne na Čapím hnízdu, nic se pořádně nebude dítRv

1 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 747x
Kouč a terapeut v soukromé léčebně závislostí, běžec dlouhých tratí, příležitostný básník a spisovatel 

 

Seznam rubrik