Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KTKPZ1

kos ti krade písničky za 14.90,-

3. 6. 2010 21:14
Pro lžete???

Každý přece pozná, jak z textu, tak z fotky, že jste obyčejný ňouma, co se snaží za každou cenu exhibovat nepovedenou recesí. Takový ten typ, co se někam vetře a předstírá, že tam patří. Ačkolive vašem případě jde spíše o pocit důležitosti, než o promyšlenou recesi. Vždyť se neumíte ani pořádně obléct, vy "ekonome".RvRvRv

0 0
možnosti
TB

Primak

4. 6. 2010 7:57
Re: Pro lžete???

Zajímavé - každý? jste první každá..určitě ne poslední. Víte co slovo ňouma  znamená? teď cituji - Ňouma je muž, který osloví ženu přesně pět minut po té, co odešla (Jiří Suchý). Věřte nebo ne, nemám problém oslovit ženu.

Pocit důležitosti? Máte pravdu - jsem muž, tudíž mám sklony k ještinosti a ano, jsem rád, když si lidé můj článek přečtou a ohodnotí pozitivně. Kritika mne mrzí a snažím se na ní reagovat a poučit se z ní.

pro Vaší infromaci - o sobě nelžu - nemám proto důvod. A poznámka o oblečení - ta fotka je tuším z roku 2002 - takže osm let stará - asi už není in styl oblíkání, který na té fotce mám :-) Nechápu však čtenáře, kteří si dělají úsudek na základě fotky.

0 0
možnosti
1

1absolutus

3. 6. 2010 19:31
Motýlek.

Autore takové lidi znám. Jednou jsem zažil schůzku kdy to co napsal měl říct druhému do očí! No to vám byla sranda. Jak ten motýlek lítal! Takže žádná karma. Rv

0 0
možnosti
TB

Primak

4. 6. 2010 7:52
Re: Motýlek.

Takže - na fotce mám motýlka pouze proto, že se jedná o fotografii ze společenské události, kde byl vyžadován - tuším to byl Ples v opeře nebo něco takového. Standardně motýlka nenosím. Popravdě nevím a nerozumím vaší asociaci motálek = schůzka kde si lidipíší to co by si měli říkat do očí.

Nikdy jsem neměl problém říct pravdu někomu do očí, naopak, párkrát jsem si kvůli tomu ošklivě naběhl.

0 0
možnosti

ellukas

3. 6. 2010 18:31
Tak od ekonoma analytika

bych čekal, že dokáže kapánek víc proniknout za virtuální realitu. Síla každé vědy je ve schopnosti předvídat. Ale je otázkou, zda alespoň víte, kde je špička Vašeho, no Vašeho ... palce u nohy. Nelze od vás očekávat, že byste nám sdělil, jak lidé budou hlasovaat penězi, nohama a rukama. Pardon, ve Vašem případě nohami a rukami.

0 0
možnosti
MŘS

Městečko řešení strašením

3. 6. 2010 19:34
Re: Tak od ekonoma analytika

Nevím jak vy, ale já jsem si povšiml, že už řadu let se ekonomie podobá spíš alchymii, než seriózní vědě. I astrologie má lepší výsledky, než ekonomičtí "analytici". ;-D

0 0
možnosti
S

snaduzdost

3. 6. 2010 18:29
prezident toto pověření ... nabídnout /měl/

proč ne, ale ať CSSD předvede, že je toho schopna. Vždyť co v té veci dělají? Velký kulový. Akorát furt kecají a žehrají. A ten Nečas se furt točí jako na vobrtlíku, a to ho prezident taky ničím nepověřil; vy to neznáte? komu se nelení, tomu se zelení. S kým už socdem Sobotka jednal o vládě?

0 0
možnosti
1

1absolutus

3. 6. 2010 17:39
Bude.

Omýlačka pořád do kola. Ale takové články si karmu najdou.

0 0
možnosti