Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

haes

19. 5. 2010 13:28
Dobré otázky ...

Jenom se zamyslím: kdy je rovná daň a paušální (fixní) daň totéž? Když je současně procento zdanění a fixní daň rovna nule. Zde je to vyčísleno do poslední koruny:

http://www.svobodni.cz/sekce.aspx?id=64#VI_2. A jak udržet vyrovnaný rozpočet? zase vyčísleno do poslední koruny: http://www.reformy.cz/zpravy/mach-jak-vyrovnat-statni-rozpocet-bez-zvysovani-dani/. A bez zvyšování daní! Atd.

0 0
možnosti
TB

Primak

19. 5. 2010 12:19
Radek John

není jediným představitelem, ale dle sociologických průzkůmů právě on stojí za vysokými preferencemi VV.Autor říká, že může být jak dobrý tak špatným politikem, neboť jeho meediální obraz není vodítkem pro posouzení jeho politických schoplností. A to je pravda.

popravdě VV jsou mi sympatické, ale  je u nich problém, že za nima stojí pouze slibiy, u ostatních stran vím, jak se chovaly dříve a tak trochu vím do čeho jdu.

0 0
možnosti
B

Bobrufka

19. 5. 2010 9:35
Hezky rozebráno,

Já se přikláním k VV - Radek John není jediným představitelem této strany, předsedou může být kdokoliv jiný ( ne tak v ČSSD ;-D)

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

19. 5. 2010 10:36
No, ale kdo, když ne John?

Ale VV stojí a padá s Johnovou tváří. Takže řídit je může opravdu kdokoli, ale ze strany případných voličů jde o velký risk, protože vlastně o té straně nic nevědí. A to nic je překryté jedním obličejem manipulátora z Novy

0 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2489x
Jsem profesí ekonom, analytik a investiční manažer.

Jsem ale především člověk, kterého zajímá dění kolem něj a není mu lhostejné, co se bude dít dále. 

Aktuálně se podílím na vzniku nové poltické strany PRO (Právo Respekt Odbornost) jako její ekonomický expert.

Seznam rubrik