Diskuse

Vládo, padni!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vláda byla řádně zvolena ve volbách takže takové plácání do vody je na nic.Za 2 roky budete mít příležitost jít k volbám a a změnu nebo obnovení ovlivnit, Když polovina národa k volbám nejde tak ať drží ústa.

1 2
možnosti

Nestraste volice, ze volby budou az za dva roky, snad za 18 mesicu, ne? Jeste bych si pockal na 21.12.2012, mozna se volby nebudou konat vubec, kdyz ma byt ten konec sveta. ;-)

0 0
možnosti

No konečmě na to někdo přišel. Vítejte ve středové pozici. Pokud tato skupina bude dostatečně velká, aby mohla ta paní zvaná demokracie působit, máme pořád šanci. Bohužel i kdyby takových bylo dost je už přece jen trochu pozdě to probuzení. Škody budou vysoké - ony se ještě zvýší. Nu, kdyby takové probuzení bylo včas u dostatečné skupiny lidí, nemuseli být zapojeni komunisté. Jak vidíte v krajích, komunisté už prostě ve hře jsou.

0 1
možnosti

J56a51n 95H34l43e55d19í45k

8. 11. 2012 16:57

pane Balvín já právě vyzývám, abyste navrhl, co prodejného vyrábět-----  pouze výroba vede k blahobytu,,, ne půjčky

1 0
možnosti

A já snad doporučuji půjčky?

Máte pravdu že je podstatná prvovýroba..není však problém v tom co vyrábět..Problém je v nákladech..v ceně práce ve drahém sociálním systému. Kladete otázku, na kterou odpověď přesahujeme mnohonásobně možnosti této diskuze.

0 1
možnosti

J93a61n 28H41l72e37d16í34k

8. 11. 2012 16:24

vy jste ekonom za všechny drobný,, mohl byste poradit vládě, co vyrábět, aby za to někdo i zaplatil,, protože pak už zbývá pouze inflace jako bejk, a nebo půjčky na lichvářský úrok !!

1 1
možnosti

proboha, vy jste snad četl jiný článek? A nebo neumíte číst...copak vládu vybízím k utrácení? či navrhuji něco vyrábět?8-o

0 1
možnosti

Já souhlasím, ovšem jeden problém je dost vážný a to je nebezpečí ústavní většiny v poslanecké sněmovně. Senát mají jistý.

0 1
možnosti

Nejsem v tomto směru tak skeptický. Nemyslím si, že je reálné riziko náratu před rok 1989. Pravda je ale, že mohou díky ústavní většině nastavit systém tak, že půjde narovnat mnohem obtížněji než teď.

0 1
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2489x
Jsem profesí ekonom, analytik a investiční manažer.

Jsem ale především člověk, kterého zajímá dění kolem něj a není mu lhostejné, co se bude dít dále. 

Aktuálně se podílím na vzniku nové poltické strany PRO (Právo Respekt Odbornost) jako její ekonomický expert.

Seznam rubrik