Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CM3

6. 7. 2010 10:30
Pane Balvín , chci se Vás zeptat

myslíte si vážně, že se může prosadit strana bez sponzorů ? Myslíte si, že program založený na kecech o poctivosti jakoukoliv stranu katapultuje do parlamentu ?  VV  mají sponzory,  a  jdou proti korupci . Třeba  se jejich program nenaplní, ale již dnes mohu říci, že nějaká změna k lepšímu bude (viz připravované prohlášení vlády) . A jest-li John na MV uspěje , odpověď  nyní může jen hlupák. Ale za 3 -4 roky , to už by jsme mohli zodpovědně odpovědět. Nebo jste přesvědčen, že takový Standa, který v 19 letech už se stal plnohodnotným a profesionálním politikem měl předpoklady stát se ministrem vnitra ? Sice bez zkušeností, ale byl ministrem...  Proto Vaše pohledy do křišťálové koule , kde vidíte budoucnost jsou sice zajímavé , no vzpomeňte si na Standu "křištála" a myslím, že John takový tragéd nebude

0 0
možnosti

oldbeat

6. 7. 2010 9:12
Ještě nic nemohli udělat . . .

. . . a už se snáší kritika. Pokud jste, vy kritici, sami profesionály, tak jim dejte alespoň 100 dní.

0 0
možnosti

Big.Daddy

5. 7. 2010 22:35
žišmarja,

ještě ani nebyla jmenována vláda a už se zase všechno ví ;-€

0 0
možnosti

Xav

5. 7. 2010 20:25
VV

VV je strana, která (jak doufám) za 4 roky umře na vlastní populismus. Pokud člověk nemá co nabídnout, tak i hlupák časem zjistí, že kde nic není ani smrt nebere

0 0
možnosti

generál.MacArthur

5. 7. 2010 16:34
No jistě, tobě vadí, že VV to nedělají pěkně po soudružsky a

jednohlasně jako ODS  a TOP 09.  :-P                                                                                                    

0 0
možnosti

Primak

5. 7. 2010 19:02
Re: No jistě, tobě vadí, že VV to nedělají pěkně po soudružsky a

Ne. Mně vadí že porušují pravidla slušného chování, že neumí argumentovat. Vyjste nepochopil, že já si přeji VV v koalici. Jen prostě dělá chyby a tak o jejích chybách píši. To je celé.

Tomáš Balvín

0 0
možnosti

zeolit

5. 7. 2010 13:19
Díky za blogy, které se zabývají politikou.

Politických bloggerů jsou stovky. S různým viděním světa, s různou "kvalitou".

Prof. Bělohradský řekl o této činnosti něco v tom smyslu, že to je skoro fenomén doby a že bude zajímavé sledovat, kam se to vyvine. Na hluboké analýzy jsou tady jiní. Moje malá poznámka: Jsem homo politicus odjkaživa. Kvůli horku dřepím doma, ale celkem v pohodě přežívám díky Internetu a bloggerům, ale i přispěvatelům.[>-]:-)118

0 0
možnosti

zeolit

5. 7. 2010 13:25
Re: Díky za blogy, které se zabývají politikou.

Ty tři symboly jsou tak trochu odpovědí Tomáši Balvínovi. Jsem volič ODS, hlas VV jsem nedal, ale doufám, že i díky této straně, budoucí vláda přežije celé volební období čtyř let. Jsem zvědavý, jak dlouho mně ten smějící smajlík vydrží.[>-]:-)118!

0 0
možnosti

oldbeat

5. 7. 2010 12:46
AMATÉRŠTÍ POLITICI VV

Autor článku odsuzuje politický amaterizmus VV.

Kam to dopracovali "profesionální" politici, to nekomentuje a nevidí.

Vůle voličú na změnu jasně vyjádřila nedůvěru ke stávající politické reprezentaci napříč politickým spektrem. Jako se kdysi Urban (ČSSD) naučil chodit v košili s dlouhým rukávem, tak se tito naučí být politici, odpovědní svým voličům. Husí kůže prezidenta a ODS, pokud se mluví o referendu je evidentní a jistě tu bude mnoho dalších případů, nově zavedených VV.

Než nicneříkající kecy politiků . . . , alespoň pro mne, je lepší jasná a konkrétní řeč VV. Prohlášení poslance Humla o odstavení policejního prezidenta bylo jednoznačné.

Osobně se těším na změny, v tom je totitž život.

0 0
možnosti

Primak

5. 7. 2010 19:04
Re: AMATÉRŠTÍ POLITICI VV

Já mám také rád zěmny. A velmi. Živím se vymýšlením změn. Odsuzuji amatérismus VV protože jsem doufal, že s nimi přijde profesionalita do politiky..což by byla příjemná změna. A jsem jen zklamán. Protože oni se za ty co vědí tak trochu vydávají...viz prohlášení Johna o krizových manažerech. Třeba tím mne hodně popudil. Vím co je to krizový management...a oni ho rozhodně nepředvádí.

0 0
možnosti

Fmighta the Affaffin

4. 7. 2010 22:25
To je jenom strach ze zmeny.

Vzdyt neni zadna svata kniha toho, jak by mela politika vypadat. Spolecnost se rychle meni a s ni se muze menit i politika. Ja sice nejsem zastancem VV a nevolil jsem je, ale co je spatneho na trose sveziho vetru a novych napadu? "Zkusenych odborniku" je dost v jinych stranach, tak proc tam nemit stranu jakoby pro "brainstorming"? Vsak to neni poprve - zeleni minule taky nebyli zrovna odbornici, ale proste prinesli do diskuse a do sirsiho povedomi tema zivotniho prostredi, takze ukol splnili, tak proc by nemohly VV udelat totez treba s transparentnosti atd.?

0 0
možnosti

Primak

5. 7. 2010 19:05
Re: To je jenom strach ze zmeny.

Nikoliv...zěmny vítám. To je jen nechuť nad nelsušným chováním a laciným populismem.

Tomáš Blavín

0 0
možnosti

ostrá

4. 7. 2010 19:28
je tento článek na karmu? - spíše ne

je tento článek na karmu?-spíš ne než ano a nejde ani tak o můj odlišný názor na VV podle mě je to jen další trend ve vývoji naší "komentátorské scény",když odešel ze scény Paroubek,kterého je velmi snadné kritizovat, obouvají se všichni do nejslabší a nejméně zkušené politické strany - blogeři si prostě vybírají jednoduchá témata a ve svých článcích povětšinou nepřicházejí s ničím objevným-spíše sumarizují a cizí názory vydávají za své vlastní, chytají se drobných přeřeků a vytvářejí z nich kauzy.

Podle mě VV do politiky patří-se svým počtem 24 poslanců nemá cenu o tom diskutovat. přinesly také jeden velmi důležitý pozitivní prvek a to ten, že vzniknuvší vláda bude stabilní.  takže upusťte od svých negativních komentářů-ani vy navlastníte křišťálovou kouli, abyste věděl, jak se poslanci Věcí veřejných budou chovat a jak schopnými budou ministry či místopředsedy vlády a hlavně zanechte konečně těch útoků na blonďaté poslankyně ať už Vás k tomu motivuje cokoli...je to UBOHÉ

0 0
možnosti

Primak

5. 7. 2010 19:08
Re: je tento článek na karmu? - spíše ne

Neutočím na slečnu Klasnovou ale na stranu, která jí nominoval. Zcela zištně a téměř vypočítavě. SOuhlasím že V do politky patří a můj článek rozhodně není o tom, že by měli politiky odejít. Neobouvám se jen do nejslabších. Nepíši články jen o VV. Jenže zatímco u ostatních stran mohu polemizovat s odbornými návrhy, VV zatím předkládá pouhý populismus.

Proto kritika z mé strany. Mikochodem strana která existuje 9 let pro mne není nováček.

Tomáš BAlvín

0 0
možnosti

PavelHor

4. 7. 2010 18:41
Pozdní poznání!

Všechno co kritizujete na straně Věci Veřejné bylo známé už před volbami. Takže k čemu ten předstíraný údiv? To špatné co vidíte na této straně přimělo voliče vhodit lístek této strany do urny. Věci Veřejné nemají nic společného se standartní politickou stranou. Je to velký marketingový projekt zaměřený na voliče lehce ovlivnitelného reklamou. A že se jich našlo. Proč by se nestandartní politický projekt měl najednou začít chovat standartně jako politická strana? Političtí veteráni na straně TOP a ODS se prostě musí naučit novým způsobům. Než se VV naučí těm standartním způsobům.

0 0
možnosti

Primak

5. 7. 2010 19:10
Re: Pozdní poznání!

Já vím. Vím to již rok. Ale dokud se tak VV nechovají na veřejnosti, nemá o tom smysl veřejně psát. Nyní ale doba, kdy se tak chovají, nastala. Proto článek až nyní. Souhlasím, že by stejně pravdivý byl i před rokem.

Tomáš Balvín

0 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2489x
Jsem profesí ekonom, analytik a investiční manažer.

Jsem ale především člověk, kterého zajímá dění kolem něj a není mu lhostejné, co se bude dít dále. 

Aktuálně se podílím na vzniku nové poltické strany PRO (Právo Respekt Odbornost) jako její ekonomický expert.

Seznam rubrik