Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

3. 6. 2010 13:37
Balvínovy Modré pohádky.......

Pane Balvíne, Vy se něčeho bojíte, že už píšete i pohádky ?.......Vám také nedají spát Radkovi "agenti provokatéři", tak ste si vymyslel tu "O bonzáčkovi" ?:-)

Ale jen pište dál, Vaši přátelé od "Modrých ptáků" mají pohádky rádi a sami je často druhým vykládají, když by na ně měla třeba spadnout klec.

Pane Balvíne, už máte asi hodně fandů. Jeden z nich, soudruh Paulczyňski, ten ve svém článku cituje dokonce celý odstavec z jednoho článku Vašeho. A pohádky má určité taky rád.

Lepšího propagátora Vaší tvorby si už nemůžete přát.;-D

0 0
možnosti
TB

Primak

3. 6. 2010 13:43
Re: Balvínovy Modré pohádky.......

Ničeho se nebojít..zaplať bůh nemám dpvod. Cíl byl nejen kritizovat ale i pobavit, jenže k  tomu je zapotřebí i trocha fantazie na straně čtenáře, které se Vám nedostává. Zajímavé, že v tom vidíte modrou pohádku :-) přitom  se jedná o alegorickou kritiku kmotříků kteří jsou spojováni s ODS. To že mám shodné názory s touto stranou neznamená, že jsem vůči ní nekritický.

0 0
možnosti
KT

Ježikača

3. 6. 2010 12:53
spíš

nepohodlným a nečestným, ne? čestný asi na špek neskočí. :-) takže je to sice habaďůra, ale jen napůl.

0 0
možnosti
TB

Primak

3. 6. 2010 12:56
Re: spíš

Naopak ti skutečně hodně nečestní a nepoctivý totiž na špek neskočí z důvodu, že  špek za ně vybírá někdo jiný a rozhodně ne přímo. Agent provokatér bude skutečně jen zneužívan pro odstřelení nepohodlný a čestných lidí, kteří se odmítnout podílet na sviňárnách.

Autor

0 0
možnosti
V

vidocqcz

3. 6. 2010 12:52
achjo

Tyhle pohádky. Místo aby to člověk napsal přímo, tak si pomůže takovým patvarem jako Paroubková nebo Bém.

0 0
možnosti
TB

Primak

3. 6. 2010 12:54
Re: achjo

Tak teď nevím jestli se  mám urait pro to, ke komu jste mne přirovnal. mimochodem pohádkové alegorie se používají odedávna s cílem pobavit a připomenout, nikoliv si jen pomoci.

Co třeba slavná Pupákova bajka o zvířátkách v lese z roku 1968? :) Asi neznáte.

Autor

0 0
možnosti