Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

26. 5. 2010 6:10
no a nebo taky nemusí

Ono sedět si v parlamentu za víc jak sto táců a říkat "já sem poctivej poslanec", já s nikým nepeču, tak nemusí být k zahození. S tím ale že pro občany taky nic neudělá...:-(

0 0
možnosti
ZH

Zani

25. 5. 2010 19:18
To teda bylo trošku vedle

Koho by jsme teda podle Vás měli volit? Buď jsou tu dva kundčafti, nebo hejno kurev. Stejně má ta Vaše analogie chybičky. Možná by se žlutej Cyril dal nazvat prostitutkou, šel vždycky s tím kdo mu víc dal. To jsem ovšem taky potom prostitut, protože, jsem pře 14ti lety šel dělat k někomu, kdo mi víc dal. ;-D Ale o zeleným Onřejovi se nedá říct ani v nejmenším, že je prodejnej, naopak jako jediná z koaličních stran dokázali říct , NE! A odejít! Teda nechat odejít "svýho" ministra. To přirovnání prostě moc nepadne.

0 0
možnosti
TB

Primak

25. 5. 2010 23:43
Re: To teda bylo trošku vedle

Pokdu je pro Vás dostatečným důvodem pro očistu zeleného Ondřeje to, že odvolal svého ministra s fischerovi vlády, pak ho klidně vyjměte. Pořád zůstane dost holek ke koupi. Koho volit? Je to z tohoto úhlu pohledu úplně jedno. Podstata toho článku není v metafoře ale v samém závěru.

0 0
možnosti
MB

MacX

25. 5. 2010 18:48
O hodné a zlé prostitutce

No jo, pane, ale z vašeho elaborátu je zřejmé, že problémem pro vás není ani tak politická prostituce an sich, ale to, že se může někdo prostituovat s někým, kdo vám nevoní. 

Prostě, když se bude někdo prostituovat s modrým Péťou, tak se hned bude spoustě lidí lépe spát, naopak je to hnus.

Tahle selektivní slepota je jeden z největších zdrojů našeho marasmu.

0 0
možnosti
TB

Primak

25. 5. 2010 23:40
Re: O hodné a zlé prostitutce

Nikoliv, problémem je pro mně něco úplně jiného. Ale asi to pro Vás nebylo patrné...porblém je pro mne poseldní věta? Zda se i voliči dají uplatit.

Politická prostituce je na světě tak dlouho, že by bylo naivní si myslet, že zrovna u nás v ČR to bude jiné.

Trochu moc mne podceňujete.

0 0
možnosti