Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A v té Vaší poslední větě je, dle mého názoru, počátek nepořádku v této republice. Proč si to myslím?

Je před parlamentními volbamy, vrcholí boj o voliče. Každý z potenciálních poslanců navštěvuje svůj volební kraj, okresy a slibuje a slibuje. Někde slíbí podporu o vyřešení problémů se zdravotnictvím, někde zase s vysokou nezaměstnaností a jinde zase třeba o vyřešení romské problematiky. Pak je zvolen a k čemu dochází? Musí se (až na světlé výjimky) podřídit přísné stranické disciplíně, zapomenout na to, co kdy a kde slibovali a hlasovat ro to, na čem se dohodlo pár šašků v Praze. Zradí voliče.

Volený zástupce by měl tedy hájit zájmy těch, kteří mu dali důvěru. Pokud tomu tak není, promítá se to v nedůvěře, v nezájmu o politické dění, v klesající voličské účasti....

0 0
možnosti
PJ

tomasi ja vas zdravim.. nepredbihejme udalostem.. jednak US zalobu patrne ani neprijme a dale je vseobecna nechut menit ustavu po castech

0 0
možnosti
TB

Já bych také mnohem raději měnil ústavu jako celek a zásadně.

Ano vím, že část mého článku je věnována spíše tomu, co se stanem kdyby soud rozhodl pozitivně. že se ale ČSSD snaží tímto obejít ústavu a omezit pravomoce prezidenta jinou formou je ale reálie.

0 0
možnosti
JH

J52a37n 45H75l62e79d63í14k

5. 3. 2013 15:59

v současnosti jde o to, jak udělat z presidenta politickou nulu a z Ústavního soudu malé a poslušné oddělení ÚV ČSSD----  tedy co nejrychlejší návrat panství bolševíků. A tak jsme svědky velkého souboje svobody s totalitou !!  Jenom děti a cynici to nevnímají.

2 0
možnosti
PP

Je analytik totéž co spekulant?

0 0
možnosti
TB

Nikoliv, ale předpokládám, že mne jste se neptal.

0 0
možnosti

Žaloba 28 senátorů má stejnou zákonnou váhu jako mé trestní oznámení na prezidenta že se spolčil s mimozemšťany. Rozhodující slovo má jen a pouze soud.

1 1
možnosti
TB

Nikoliv. Vy sám trestní oznamení na prezidenta podat nemůžete, neb prezident není trestně odpovědný. Ale jinak samozřejmě je rozhodující soud. Nikde netvrdím že tomu tak není.

0 0
možnosti
Foto

F23i36l56i29p 14D43o88n56é

5. 3. 2013 15:00

No možná máte v některých věcech pravdu. V tomto případě, ale jde o Klause osobně. Zvláště v druhé polovině se choval více arogantně. Tahle varianta byla podle mého názoru dlouho na stole, ale neexistoval veřejně politicky únosný spouštěč. Klaus si jej amnestií vyrobil sám.

1 1
možnosti
TB

Víte já bych to přirovnal k chrtím dostihům. Vsazeno mají velcí hráči budoucích let, Zeman, Sobotka, Jiří Deinstbier, kteří buď vyhrají neb o sovji sázku přijdou. Chrty ochotně sehrála skupina senátorů, kteří ve snaze se zviditelnit ochotně podepsala. A Klaus má roli toho zajíce. Ano osbně jde o něj, protože až příliš mnoho chrtů touží se mu zakousnout do krku, ale hraje se o sázky a ne o přežití zajíce.

1 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2489x
Jsem profesí ekonom, analytik a investiční manažer.

Jsem ale především člověk, kterého zajímá dění kolem něj a není mu lhostejné, co se bude dít dále. 

Aktuálně se podílím na vzniku nové poltické strany PRO (Právo Respekt Odbornost) jako její ekonomický expert.

Seznam rubrik