Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Já myslím, že celé to byla křečovitá snaha TOP09 nějak na sebe upozornit před volbami. A když to nevyšlo u Korteho, tak nasadili větší kalibr. Celé to je ale příslovečná bouře ve sklenici vody, protože na projevy v parlamentním řečništi se vztahuje poslanecká imunita (na nic jiného by být neměla Nejvyšší soude!) a nikdo a nikdy za ně nemůže být trestán. Leda voliči v dalších volbách. Ale sněmovna si na sebe sama upletla bič, když v minulosti potrestala finanční pokutou Ratha, že od řečnického pultíku obvinil Kalouska, že je v práci opilý a ten si pak na sněmovně tu pokutu vybrečel. Pak se ukázalo, že Rath měl pravdu...:-/

6 2
možnosti
TB

Ono TOP09 z organizovala to, že si Onderka a KSČM stěžovali?

0 2
možnosti
PK

P84a32v81e70l 80K17u27l30a

26. 9. 2014 10:49

Stopro souhlas a karma

2 2
možnosti
KS

Tak nevím, ale já u pana poslance Korteho mám také vážné pochybnosti, zda je skutečně svéprávný. A když vám tak vadila ta urážka od pana poslance Zlatušky, tak je zvláštní, že u pana Kalouska, který uráží své oponenty jak na běžícím pásu, vám nic takového nevadí.;-)

4 2
možnosti
TB

Mně osobně je pan Korte jedno :-) A  stejně tak urážky pana Zlatušky. Mně je zaráží, že ten kdo soudí je stejný ne-li horší než souzený.

1 0
možnosti
SN

:-)  Ve větě KOrteho a Kalouska je jeden podstatný rozdíl, který Vám v zápalu boje za spravedlnost, unikl. Věta Korteho: „Vážený poslanče, to, co jste zde předvedl, byl příspěvek rázu typicky fízlovsko-estébáckého, což je v souladu s charakterem strany, jíž jste členem,“!  Čili......nenazval poslance Hájka fízlem,  tím výrazem označil pouze jeho příspěvek.  Kdežto Kalousek jmenoval poslance a řekl to natvrdo. A to už je jiná !  !!!!!!

4 3
možnosti
TB

Nepochopil jste vůbec podstatu článku. Článek není vůbec o tom, zda se má či nemá omlouvat Korte. (Dle mne nemá). Článek dokonce ani není o tom, zda se má či nemá omlouvat Kalousek (dle mne také nemá). Článek je především o tom, že někdo, kdo soudí, sám bezostyšně uráží.

A dále samozřejmě o tom, že když chtějí řešit urážky tak všem stejně. Pan poslanec Korte totiž adresoval svůj výrok celé straně (v tomto případě hnutí). Dle Vás je tedy urážka skupiny lidí v pořádku ale urážka jednotlivce již ne?

Zajímavá logika...

2 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno, souhlas.

0 0
možnosti
Foto

,,Ne nadarmo se říká: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá."

A tak svéprávný občan volič reaguje tak, jak se dopředu předpokládá.A politici se řehní. Účel opět světil prostředky. Nahnal další voliče na mlejny partají. V tomto případě obou.;-O8-o;-) Neb toliko o tom to je!

1 0
možnosti
TB

Nevím. Neřekl bych. Myslím, že většina lidí je nevěřícně kroutí hlavou.

Mně jen zarazilo to pokrytectví toho pána z ANO.

1 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2489x
Jsem profesí ekonom, analytik a investiční manažer.

Jsem ale především člověk, kterého zajímá dění kolem něj a není mu lhostejné, co se bude dít dále. 

Aktuálně se podílím na vzniku nové poltické strany PRO (Právo Respekt Odbornost) jako její ekonomický expert.

Seznam rubrik