Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Autore - klobouk dolů...! Nejsem voličem pravice, ale jsem přesvědčen o tom, že kdyby pánové z ODS vnímali věci jako vy, bylo by ve státě zase líp. - K politice patří oba póly a ten pravý (aniž bych chtěl ten levý nějak obhajovat!!!) v současné době jaksi netáhne....

- hezký článek a karma!

0 0
možnosti
PJ

P96e73t37r 65J94a51n42s36k21y

14. 1. 2013 18:19

zdravim tomase

0 0
možnosti

Je to tak, ODS (ale ani TOP 09) nereprezentují ty hodnoty, na nichž se dokázala shodnout pravicová část veřejnosti. Klaus byl zase jednou o pár tahů napřed a skvěle to vystihl už v roce 2008 - http://www.youtube.com/watch?v=XOStreOcU7c

0 0
možnosti
MC

Je to opravdu smutné. Není to pouhou výtkou našemu národu, ale je to celosvětový problém. Občanům je mediálně nabízena převážně regulovaná přerozdělovací autokrativní alternativa a ojedinělé hlasy hodnot kapitalistické společnosti přestávají být spravedlivě slyšeny. Volání tvořivých jednotlivců mizí ve snu legálního vykořisťování a omezování svobod a bezpečí. Bruselské bilbordy jsou falešné hodnoty novodobé moderní společnosti a bohužel i ojedinělé světové výkřiky mizí v mlze požehnané, ať již náboženskou či politickou socializací nerovné rovnosti.

2 1
možnosti
TB

Situace je o to horší v ČR, že  i když se objeví někdo nový, kdo bude nabízet alternativu postavenou na pravicové politice, tak mu nikdo nebude věřit. Medii jsme vychováváni v tom, že co politik to zloděj (slyšel jste za posledních pět let nějakou pozitivní zprávu o nějakém politikovi?). A pro jakoukoliv osobnost je ve své podstatě nemožné bojovat najednou s nedůvěrou občanů a  médii, která řídí kmotrovské mafie. Čeká nás doba temna.

3 0
možnosti
SB

Vidím to naprosto stejně. Též poprvé od roku 1992 dám hlas někomu jinému než ODS.

1 0
možnosti
PH

jsem z toho taky smutný a souhlasím s článkem, ale já to vydržím i do roku 2014. Krade se ve všech stranách, já postrádám odklon pravicových hodnot.

0 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2489x
Jsem profesí ekonom, analytik a investiční manažer.

Jsem ale především člověk, kterého zajímá dění kolem něj a není mu lhostejné, co se bude dít dále. 

Aktuálně se podílím na vzniku nové poltické strany PRO (Právo Respekt Odbornost) jako její ekonomický expert.

Seznam rubrik