Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono to vypadá tak,že ANO se stane vítězem voleb, tedy že bude mít nejvíce mandátů.

1 0
možnosti
TB

No já sázím že bude druhé, ale  můj tip je 23% ČSSD a 19% ANO.

1 0
možnosti

Co může být ještě horší když jsme vyzkoušeli  ODS, ČSSD,ODA, TOP, VV, KDU, SPR-RSČ, OH, DU, US, Zeleni aj. Všichni si nás už koupili a nic nám nedaliRv jen;-O

2 0
možnosti
TB

CO může být horší? Dle mého názoru to, že při každých volbách ztrácíme naději na změnu. Minule to byly VeVerky, které voličům názorně ukázaly, že je nebezpečné volit novou stranu. Teď to bude Babiš. A to je asi ten největší problém. I kdyby zde vznikla strana, která bude  mít propracovaný program, který bude obsahovat skutečná řešení, bude mít i lidi schopné ho realizovat, tak se obávám, že jí už nikdo neuvěří, protože bude předem označena za další oportunisty. Takže nejhorší je,, že po těchto volbách ztratíme naději na změnu.

0 1
možnosti
SN

:-)  Píšete, že Babiš nemá žádný program. Běžte si ho poslechnout a nebo si ho najděte! KDyby se ho podařilo alespoň zčásti realizovat, bylo by to super: Omílaná biopaliva je mantra lidí, kteří si nedovedou najít, že to zařídila EU. Když to nebude dělat Babiš, tak to bude dělat Mališ, nebo Gabryš. Dnes už se do něj obouvá i Topolánek, pro korytáře je hrůzou nesmírnou !!! Sliby se slibují, zkušenost ze stávajícími stranami má každý a jedině hlupák opakuje stejnou chybu! Lidé jsou vesměs nepoučitelní a mají krátkou paměť! Rv

1 3
možnosti
TB

Ad1) Vím,. že to nařídila EU

Ad2) Netvrdil jsem že nemá program. Jen že je velmi nespecifický či spíše různorodý a dá se přizpůsobit.

Ad3) Několikrát jsem ho slyšel.

Ad4) Paměť má velmi dobrou a rozhodně nehájím ODSTOP, jen je považuji za ono menší zlo.

A teď dotaz: Co z toho, co navrhuje Babiš považujete za super?

1 1
možnosti
MS

Jestli bych si měl vybrat ze dvou zel - vláda ČSSD s podporou komunistů, nebo vláda ČSSD v koalici s ANO, jsem jednoznačně pro druhou možnost.

2 0
možnosti
TB

Tak pokud by byly na výběr jen tyto dvě možnosti, tak také. Ale popravdě  jsem toho názoru, že v současném systému je téměř jedno koho zvolíme, protože  se vždy bude jednat pouze o prasátko, které si chce chrochtat u korýtka.

3 0
možnosti
PP

P14e42t20r 30P95a81c16k96a

21. 10. 2013 15:09

Podle mne si Babiš dokázal zajistit v parlamentu už i dříve co potřeboval. Jen si vzpomeňte jak se sešel parlament jen kvůli odhlasování přimíchávání  toho biolihu do nafty a benzínu. Jenže bylo třeba zainteresovat všechny partaje a tak to bylo drahé.

Levnější je založit si vlastní stranu a ovládat to přímo a zadara.

2 1
možnosti
TB

Zajisté. Ale  založit vlastní stranu mohl i dříve. Jenže  při současné je zřejmé, že s dobrým marketingem nová strana  uspěje  a bude velmi podstatnou ne.li rozhodující pro sestavení nové vlády. To je něco, z čeho lze vytěžit profit. A pan Babiš je prostě investor.

1 0
možnosti
JL

Vážený pane Balvíne, píšete, že trojkoalice ODS + ČSSD + TOP 09  je zlým snem snad pro všechny zúčastněné a lze jí tedy vyloučit. Já se přiznám, že si myslím opak. ČSSD se bojí Babiše jako čert křídla, protože ta zkušenost s vládnutím s VV je strašidelná (i když s VV vládli ti druzí). Myslím si, že ty strany jsou schopny se dohodnout. Je jen potřeba to nějak rozumně mediálně vysvětlit. Lidi sice budou nadávat, ale politik nedohlédne dále než k dalším volbám. A politik věří, že za 4 roky se na všechno zapomene. Ve své podstatě jim to historicky vychází.

0 0
možnosti
TB

Dlouho jsem nad tím uvažoval, než jsem to napsal. Máte ve vaší argumentaci pravdu. Spojenectví "zavedených" stran může být jakýmsi odporem vůči stále větší poptávce po nových stranách. Jenže je zde jeden aspekt na který zapomínáte. Nikoliv ČSSD, ale Sobotka a jeho tým se bojí ANO. Babiš dlouhá léta spolupracoval se Zemanem a posléze i Grossem. A Hašek a jeho tým lidí jsou pokračovateli právě tohoto křídla.

Spíše jsem pozapomněl na možnost že SPOZ se dostane do Sněmovny a pak je právě trojkoalice ČSSD, SPOZ a ANO téměř jistá.

3 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2489x
Jsem profesí ekonom, analytik a investiční manažer.

Jsem ale především člověk, kterého zajímá dění kolem něj a není mu lhostejné, co se bude dít dále. 

Aktuálně se podílím na vzniku nové poltické strany PRO (Právo Respekt Odbornost) jako její ekonomický expert.

Seznam rubrik