Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Mně se zase kdysi povedlo založit nový e-mailový účet, který přitom už existoval. Vesele mi na něj chodily zprávy z banky, že si mám na jejich pobočce vyzvednout platební kartu, nebo aktualizace jakéhosi interního softwaru. K nápravě došlo, až když jsem u těchto odesílatelů intervenoval, že jsem nesprávným příjemcem, ať se obrátí na svého klienta a vyřeší to s ním. Podle mne k tomu došlo chybou v softwaru u poskytovatele, který umožnil existenci dvou e-mailových schránek (z nichž jedna byla zrušená), jejichž názvy se lišily jen v tom, že v jednom byla použita velká písmena a v druhém ne.

1 0
možnosti
Foto

Ono jde spíš o to, co jste v těch mailech posílal ;-D. Pokud je posíláte zavirované, tak se nedivte, že Vás odřízli.

Seznam občas zlobí, protože je přetížen, ale mám tam schránku už 15 let a bez problému. Na Centrum byl před časem problém, protože byl napaden hackery, leč vše se opravilo.

0 0
možnosti
Foto

V tom e-mailu již žádný důležitý obsah nebyl, ale měl jsem přikoupenu tzv. neomezenou kapacitu přes sms a známí mi sem zasílali fotografie z různých míst. O data jsem nepřišel.

0 0
možnosti
Foto

Zřejmě někdo uhodl Vaše heslo. Varianty jako Tomáš, heslo, 123456, asdfghjkl a podobná prostřelí každý, na to nemusí být hacker.

0 0
možnosti
Foto

Sám jsem ajťák, tak si těžko nastavím heslo pro BFU.

0 0
možnosti
VV

Treba v tom maj prsty jeho investigativni novinari. ;-D

2 0
možnosti
Foto

K této variantě jsem se sám přikláněl nejvíce, ale je to jen jedna z možností.

0 0
možnosti
Foto

Hlavně, je-li pro vás ten mail tak důležitý, jste si měl nastavit dvoufázové ověřování. To ostatně platí zcela obecně pro všechny podobné služby - a pokud to některá nepodporuje, tak je lépe ji opustit.

0 0
možnosti
Foto

Seznam .cz je dobré opustit, přestože dvoufázové ověřování podporuje.

0 0
možnosti

Pane, v první řadě byste si měl přečíst jejich obchodní podmínky, za jakých jste si tu schránku registroval. Seznam může kdykoliv schránku zrušit a to bez jakýchkoliv odůvodnění. Jakýkoliv freemail je také podle obchodních podmínek zakázáno používat ke komerčním účelům.

2 0
možnosti
Foto

zrušena může být také, pokud je nějakou dobu nepoužívaná.

3 0
možnosti
Foto

schránku mám na seznamu od samého začátku a problém žádný.

6 0
možnosti
JF

J71i14ř32í 95F96o83g19e26l

5. 3. 2019 12:10

Nu, já bych spíše doporučil, abyste se přestal opájet vaší důležitostí.

Nikomu byste za to, aby se zabýval nějakým vaším nicotným profilem, nestál.

1 3
možnosti
Foto

No nevím, mám e-mailové schránky (každou pro jiný účel) na několika serverech, mezi jinými i na Seznamu (Centrum, Seznam, Atlas, Tiscali). Nikdy jsem žádnej velkej problém neměl a když nějakej, tak se vše celkem v rozumné době vyřešilo. Pravdou je, že každá technická podpora měla specifické vyjadřování, které si BFU jako já musel složitě překládat do lidštiny a na některé věci jsem se musel tázat silně "polopatisticky" aby můj partner na příslušném HelpDesku byl nucen odvětit zcela jednoznačně, tedy formou "Ano" - "Ne". Ale fakt se mi nikdy za celou dobu veřejně přístupného internetu nestalo to co popisujete. Na druhou stranu musím přiznat, že jsem občas slyšel hlášky "někdo se mi naboural do e-mailu, musel jsem si udělat novou adresu". To když mé odeslané e-maily zůstaly bez odpovědi a adresáta jsem se dotázal telefonem na příčinu.

3 0
možnosti
Foto

A vyjádření seznam.cz?

Tohle zavání jednostraností. Z vaší strany.

Já osobně mám např. s obnovováním přístupu ke své scháznce na seznamu jen dobré zkušenosti.

2 0
možnosti
Foto

Seznam.cz jednostraně neměl zájem věc řešit, v podstatě ani se mnou komunikovat, opakovaně mě odesílali na policii a předem mi bylo řečeno, že stejně ani policie se ničeho nedopátrá. Policie mi ve výsledku sdělila, že má ve věci svázané ruce. Trestná činnost tam pravděpodobně je ze strany někoho s přístupem k databázi (dokonce opakovaná), ale není prokazatelná.

0 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1076x
Jsem fotograf a bloger. Nejsem novinář a nikdy jsem nebyl členem žádné politické strany.

https://www.tomasfoto.cz

Seznam rubrik