Zajímalo by mě, kam tento trend až zajde. JEN PRO DRSŇÁKY !

Že se nechají vykostit, to je podle mě už za hranicí. Obávám se však, že tím to nekončí a uvidíme šílenější věci a ještě větší diferenciaci...   

 

Tento krasavec je odkud? Nezajímá mě teď zeměpis, ale dimenze.

Urážet ho nechci, sám si to vybral a jistě nad tím velmi přemýšlel, než ztvárnil co chtěl, nebo co potřeboval. 

 Je zcela zákonité, že to co nás dnes šokuje, nebo alespoň překvapuje, za dvacet let bude normální. Neříkám že takto budou chodit všichni, ale čekají nás zajímavá setkání. 

 

Tady máme jiný extrém, o kterém se dnes také začíná hodně psát. Dívky chtějí být krásné jako panenky a daří se jim to i za cenu odstranění žeber a podobných zákroků.

 

FotografíÍ je na netu spousta, nebudu hledat další, protože předpokládám, že většina lidí pravidelně brouzdajících po stránkách už něco takového viděla.  Kdo ne, může si vyhledat chlapce, který chtěl být Kenem a jiné krásky, které se nechaly přetvořit do podoby nějaké oblíbené figurky.

  

Tato paní je prý velice spokojená s tím jak konečně vypadá, budiž jí to přáno. 

Mě by jen zajímalo jestli se maskují, nebo vlastně odmaskovávají. 

Fotografie lidí, kteří visí třeba na železných hácích ani kopírovat nebudu. Byla bych nařčena, že všechno házím do stejného pytle a že šlo o kulturní nebo jiný zážitek, kterému nerozumím.

Ale stejně, zajímalo by mě co uvidíme za pár let. Ještě že mi slábne zrak a budu každé takové ženě říkat : " Mladá paní"

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 zdroj obrázků:

http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-pribehy/187092/ozivle-panenky-barbiny-z-ukrajiny-chteji-vzit-ameriku-utokem.html

 http://prozeny.blesk.cz/galerie/pro-zeny-pribehy/259631/?foto=2

http://pics.livejournal.com/dustandroses/pic/0022qef7

http://img.blesk.cz/img/1/normal480/859302-img-tetovani-matka-maria.jpg

 

Autor: Soňa Tomanová | čtvrtek 30.5.2013 16:27 | karma článku: 17,14 | přečteno: 1868x