Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-) Trpěl jsem s tebou, dobře popsaná bolest R^

A malá technická ... v místě zánětu je bohužel smutným faktem, že lokální anestezie nepůsobí ... takže příště si pamatovat, že když opuchneš kvůli zubu, bude to opět bolet, injekce neinjekce. A je jedno, zda ten zub bude někdo trhat, odvrtávat a řezat dáseň a pomocí drénu skrz na skrz léčit ... prostě to bude bolet ...

1 0
možnosti
Foto

Díky za informaci, věřím že to tak je. Ale stejně mi víc ubližovalo chování,výraz a jiné projevy onoho lékaře

1 0
možnosti

Ty dva obrázky maloval kdo? Škoda přeškoda, že text nebyl psán ani  trochu v jejich stylu:-)

0 2
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, příliš Vás vážená blogerko nechápu. Může se komukoliv stát, že narazí na necitlivého lékaře, stomatologa atd. Nerozumím, že jste k němu po Vašich zážitcích šla znovu, abyste se znovu přesvědčila o tomtéž.

Dnes si můžete vybrat - pokud jste z většího města - stomatologa dle doporučení svých přátel, názorů na internetu atd.

Naopak, pokud je někdo takový jak píšete, neměl by záhy mít do čeho vrtnout.

K Vašemu textu bych rád ještě něco dodal. Drtivá většina lékařů má něco, čemu se říká empatie, vciťování. Neznamená to, že musí s Vámi plakat nad vašim problémem a rozprávět dlouhé hodiny o Vašich problémech. Nicméně je školen a placen za to, aby Vám pomohl s Vaším neduhem a to bez otálení a efektivně /pokud to onen problém dovoluje/. Každý lékař je rovněž člověk, i o n má své neduhy, trable a může se stát, že se to někdy projeví i v jeho práci. 

Považovat lékaře v obecném povědomí za sadisty patří do oblasti paranoidních představ a doufám, že jste to nemyslela tak úplně vážně.

1 1
možnosti
Foto

Já zase nevím, jestli žijete na Marsu anebo tady. Ano, dle zákona si můžete vybrat, ale praxe je jiná. Sehnat sobě a mojí mamince lékaře byl velký problém, všichni měli plno. Natož ještě takového, se kterými bychom byly spokojeny. Kvůli ne přílišné spokojenosti k nim ani nechodíme. Dle vyprávění známých je to s těmi lékaři včetně zubařů tak půl na půl - polovina jich svoji práci dělá dobře (o poslání se zdráhám mluvit, to je asi dnes vzácná výjimka), a druhá polovina nikoliv.

2 1
možnosti
JS

stav medicíny v čr je přímým a logickým důsledkem činnosti všech vlád, které se tady vystřídaly přinejmenším za 15 let. Lidem, kteří ve zdravotnictví pracují je jasné, že bude hůř, podstatně hůř. Bude se to zhoršovat tak dlouho, dokud nedonutíte politiky, aby něco konečně udělali místo toho žvanění a lží. Není to v podstatě problém, ale jim , jenom jim tento chaos a devastace vyhovují.

Můžete popsat miliony stránek o zho vadil osti konkrétních lékařů, u cizinců z východu  bych se ani moc nedivím, jejich politicko vojenské vzdělání se zdravotnickým zaměřením je přece jenom něco jiného, než se v čr očekává. Můžete psát o nefunkčnosti nemocnic, ambulancí, služeb... dokud nevystavíte politikům červenou kartu za nicnedělání, dotud se nic nestane.

1 1
možnosti
Foto

no jo no, všechno se vším souvisí

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 723x
Knihu "Panika před úsvitem" je možné stáhnout zde Kdo nechce stahovat, může si přečíst třeba jen anotaci ke knize a hned má jasněji. ......................................................................................................... ... Další mé tvůrčí a podnikatelské aktivity je možné prohlédnout třeba na této stránce, kde prezentuji své ručně vyráběné výrobky... ...Ještě mám své stránky atelieru, které teprve zajíždím přírodní dekorace... .................a nakonec stránky, kam vkládám své články, videa, která mě baví a tak různě... spíše pro zábavu náhodných návštěvníků můj web ZDE