Jedná se o islamizaci Evropy? Další dílek mozaiky pro váhavé

Mnoho z nás je jako nevěřící Tomáš. Vidíme, ale popíráme, můžeme si na to téměř sáhnout, ale nejsme schopni se s tím vyrovnat a tak popíráme jak jen to jde. 

     Kolik těch důkazů potřebujeme? Vždyť se nám za zády nejspíš smějí, jak naivní společnost jsme a ještě si tak fandíme.  Převezou nás tak snadno a ještě jim v té záležitosti aktivně pomáháme. Zlo má vlastnost, že se neštítí ničeho a udělá cokoli. A když nás obelže a my ještě ochotně spolupracujeme na vlastním okradení či obelstění, přináší jim to jistě mnoho rozkoše a pobavení. 

Saudská Arábie je plně vybavena na přijetí milionů uprchlíků, umí organizovat obrovské přesuny, ubytování a zásobování milionů lidí. Dělá to každý rok. Na světě asi není místo, kde by byli v zajišťování masových akcí lepší a zkušenější. Dokonce i velmi bohatí jsou, mají prý 100 000 klimatizovaných velkých stanů pro své poutníky, kteří se jedou do modlit do Měkky. Financují stavby mešit v mnoha zemích a nabídli tuto službu i Německu, aby nebyl problém s nedostatkem modliteben jejich souvěrců. Náhoda? 

Článek na toto téma včetně další fotografií třeba zde:

http://aeronet.cz/news/tomu-neuverite-saudska-arabie-nabidla-nemecku-pomoc-s-vystavbou-200-mesit-aby-se-uprchlici-meli-kde-modlit-100-tisic-klimatizovanych-stanu-maji-sejkove-pro-poutniky-do-mekky-ne-ale-pro-uprchliky/

Všude se diskutuje, proto diskuzi neotevírám. Snad jen sdílejte informaci dál, protože oni také hodně sdílejí a velmi jim internet v obsazení Evropy pomáhá. 

 

Autor: Soňa Tomanová | pátek 18.9.2015 22:02 | karma článku: 34,92 | přečteno: 1249x