Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Bezmocné volání vržené do sítí internetu. Jako když Bůh ztrácí ...

... už nervy.  Výzva, kterou do článku vložím, byla prý rozesílána internetem i když já jí přímo do mejlu nedostala. Viděla jsem ale jiné podobné, takže věřím tomu, že i tato zpráva oběhla svět a nejeden člověk jí rozesílal dále.  Pochází údajně od Marie, která se aktivně zjevuje všude možně a prosí často lidi o nápravu poměrů, protože její syn Bůh a zároveň Ježíš Kristus, nemůže se už dívat na všechny ty zlořády zde na zemi.  Někdy to na mě působí tak. že Bůh v jejím podání je nervák, který se už jen tak tak drží, aby nevybouchl.  Pro mě osobně velmi nepřijatelná podoba Boha, ale jsme jen lidé, každý si do něj promítáme něco jiného.

       I když tato výzva není již zcela aktuální a zpráva je již stará, na světě se nic moc nelepší, spíše to dle mého soudu houstne. Děsí mě na tom všem způsob, jakým je Bůh prezentován. Člověk, když má doma chov zvířat, klidně řekne, že jestli tohle sele nebude přibývat, tak ho porazí a nebude dál čekat na nějaké zázraky.  Že by se Bůh na nás díval takto? On je přece láska a záleží mu na každé lidské  bytosti. Tím neříkám, že zde budou dominovat lži a zla do nekonečna, ale určitě se na nás nedívá jako na individua, která vygumuje nebo pošle na věky do pekel, protože jsme mamlasové, v horším případě nenapravitelní škůdci.

       Dále mi přijde divné, že miliony lidí věří tomu, že Bůh je v postavení neschopného. Že nezvládá situaci, nebo se mu dokonce vymkla z ruky a Marie musí prosit o pomoc nás, protože příkrov zla způsobuje, že se k nám nemůže protlačit Boží milosrdenství.  Zajímavé vlastnosti mu tím dáváme. Napřílad to, že jako zdroj života sice oživuje celý vesmír, ale má problémy se zvládáním fyzikálních i duchovních zákonů vlastního stvoření a je závislý třeba na úspěšnosti Mariiných zjevení. Potřebuje skutečně takové prostředníky? Nebo to takto zařídil, aby Marie měla nějakou práci a nenudila se na věčnosti?  Že by byl neschopný, nebo fungoval jako naše vlády, které vše zamotávají tak, aby to bylo ještě zmatenější? Nebo je za tím vším ještě něco jiného?  Řekla bych že ano, ale pochybuji, že Bůh je nervák s rukou na tlačítku, který jen díky našim úpěnlivým modlitbám ponechá tento svět zatím běžet dál. 

 

Zde je znění:

Drazí a milovaní, děti moje! V této době poslední, když svět a lidé tonou v stále hustější tmě, když temnota obestírá Zemi a rdousí mé děti nevědomostí, lhostejností a strachem, volám k vám, slyšte můj hlas plný úzkostí a starostí o vás. Páchnoucí dech toho Zlého pronikl i do srdcí věrných duší, starost o chléb váš vezdejší vám zabraňuje pozvednout své oči k Nebi a svá srdce k Bohu; usínáte vysíleni, zemdleni a netušíte jak moc je právě teď potřeba být bdělým a čilým. Děti moje drahé, slyšte můj hlas! Pomozte mi, připojte se k mým prosbám a modlitbám za vás a planetu Zemi. Váš hlas, náš společný hlas, hlas tisíců a tisíců mých dětí spojený s hlasem vaší nebeské Matky po celé zeměkouli prorazí těžký, temný příkrov, který dusí vás, ničí planetu, staví hradby mezi vás a milosrdnou Lásku Boží.

Děti moje, volám vás, abyste se spojili do jednoho velkého řetězu v modlitbě a pokoře. Umdléváte a usínáte nejen starostmi o hmotný život, jste ukolébáváni falešnými naukami, které vám brání poznat pravdu a bránit se Zlému. Děti moje, vytvořte v jeden den, jednu hodinu a jednu minutu na celém světě světelný řetěz; každý z vás ať je jednou částečkou řetězu, který spoutá Zlého a vyšlete mocný paprsek světla a lásky pro Zemi, pro vás, celý svět, pro tuto dobu.

Rozešlete mé přání do celého světa, přeložte do mnoha jazyků, rozšiřujte s největším úsilím, obětavostí a láskou tuto moji pokornou prosbu k vám. Žijete poslední časy, hmota a její pozlátko vás uvěznilo v jednosměrném myšlení - jen mít, ne být. A zatím vám jde o to BÝT! Být a žít i nadále. Zanechte pachtění za pozlátkem a úpěnlivě vás prosím, děti moje milované, pomozte mi! Vy nevíte a nevidíte jak krutý boj ve vyšších rovinách probíhá, je to boj temnoty o vaše duše, o vaše životy a svobodu, o vaši Zemi. Zemi, která je posvěcena životem a utrpením Kristovým. Nezáleží na tom, jakého vyznání jste, jakou víru praktikujete, stačí vaše osobní touha pomoci. Všichni jste mé děti. Alespoň pro tuto chvíli se spojte navzdory všemu, co vás rozděluje. Děti moje, jsem a budu stále uprostřed vás. Potřebuji vás, pomozte mi.

 

zdroj obrázku : http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.48832.1342473503!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/gallery_635/virgin-mary-chicago-underpass.jpg

 

 

 

Autor: Soňa Tomanová | sobota 6.7.2013 17:20 | karma článku: 10,46 | přečteno: 573x
  • Další články autora

Soňa Tomanová

Ukázka současné německé arogance a uvažování nad námi chudšími sousedy

Kvůli migrantům se otevírá to, co jindy je schované za falešnými úsměvy a to nejen v Německu, ale i u nás. Zde je ukázka toho, jak probíhá emotivní diskuze přímo před televizními kamerami u našich sousedů.

17.10.2015 v 14:18 | Karma: 33,55 | Přečteno: 2300x | Politika

Soňa Tomanová

Jedná se o islamizaci Evropy? Další dílek mozaiky pro váhavé

Mnoho z nás je jako nevěřící Tomáš. Vidíme, ale popíráme, můžeme si na to téměř sáhnout, ale nejsme schopni se s tím vyrovnat a tak popíráme jak jen to jde.

18.9.2015 v 22:02 | Karma: 34,92 | Přečteno: 1249x | Společnost

Soňa Tomanová

Záznam z muslimské schůze

Video-materiál pro ty, kteří si chtějí ujasnit názor na extrémní a umírněné muslimy. Potřebujete ještě více? Pravděpodobně se dočkáme dalších důkazů.

16.9.2015 v 22:48 | Karma: 37,49 | Přečteno: 3341x | Společnost

Soňa Tomanová

"Já muslim" - poučné video o islámu v naší zemi.

Jedna a jedna jsou dvě. Kdo si chce spočítat, jaká je pravděpodobnost islamizace naší země, měl by se podívat na toto video. Jistě v něm najde zajímavé momenty, které mu napomohou k vybroušenějšímu názoru na věc.

19.1.2015 v 18:44 | Karma: 25,96 | Přečteno: 2046x | Společnost

Soňa Tomanová

Recenze audioknihy „Angličtina pro každého 1-6"

Autoři poslechového materiálu - Lucie Meisnerová a Roman Baroš /vydaného v roce 2005/, bezpochyby zamýšleli vytvořit kvalitní učební pomůcku, která by začátečníkům pomohla nejen v poslechu, ale i ve výslovnosti anglického jazyka. Jako věčný začátečník, řekla bych, že se jim záměr povedl.

12.1.2015 v 0:07 | Karma: 7,43 | Přečteno: 456x | Diskuse| Kultura
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

V Berlíně hoří výrobní hala firmy produkující zbraně poskytnuté Ukrajině

3. května 2024  15:44,  aktualizováno  20:58

Hasiči na jihozápadě Berlína likvidují rozsáhlý požár výrobní haly, ve které jsou uskladněny...

Názor, že Paroubek parazituje, nestačil. Podle soudu může iniciály ČSSD použít

3. května 2024  19:44

Volební senát Nejvyššího správního soudu (NSS) zamítl návrh Sociální demokracie (SOCDEM) na zrušení...

  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 723x
Knihu "Panika před úsvitem" je možné stáhnout zde Kdo nechce stahovat, může si přečíst třeba jen anotaci ke knize a hned má jasněji. ......................................................................................................... ... Další mé tvůrčí a podnikatelské aktivity je možné prohlédnout třeba na této stránce, kde prezentuji své ručně vyráběné výrobky... ...Ještě mám své stránky atelieru, které teprve zajíždím přírodní dekorace... .................a nakonec stránky, kam vkládám své články, videa, která mě baví a tak různě... spíše pro zábavu náhodných návštěvníků můj web ZDE