JL

Vite pane Petre Těthale, jsem presvetcen o vasi znalosti toho zlinskeho hokeje. Jen je mi divne vase neurvalost nazyvat to muzstvo ..Ti sevci ze Zlina...., kdy sevcovstvi ve velkem se ve Zline jiz neprovadi.

Muj syn ma ten zluty trikot s napisem "Zlinsti Berani" a ne zlinsti sevci. Mozna je zde zmena, kterou neznam. Nebo vy kecate a jeste k tomu zesmesnujete toto muzstvo. Bude spravne se omluvit, jestli ten nazev zlinsti Berani zustal.

PT

Možná jsem slovo "ševci" měl dát do uvozovek, aby bylo správně pochopeno, že takhle se hovorově zlínským hokejistům říká desítky let. Svou pravidelnou účast na ZS Luďka Čajky jsem ukončil před 4 lety. Co mohu říct do té doby, tak při nastupování našich hráčů se vždy první křičelo "ŠEVCI". Pokud to je těch posledních málo let jinak, omlouvám se za nepřesnost. Jestliže ale Váš syn na hokej chodil i např. před 5 lety, pak mi jistě mou odpověď Vám potvrdí.

Já žádný trikot nemám, v šatníku je ovšem schovaný dres Josefa Štrauba, se kterým jsem na hokej chodíval.

Pěkný den

  • Počet článků 11
  • Celková karma 5,44
  • Průměrná čtenost 77x
Sportovní fanoušek ve volném čase sledující hokej, částečně fotbal a příležitostně i jiné sporty. To vše s lehkou "úchylkou" na čísla a statistiky.

Seznam rubrik