Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ferdík

2. 4. 2009 16:06
Nejvíc

mně dostalo,když asi v 60.min. Slováci 10m za půlkou rozehrávali přímý kop a borec stoper Kováč se na polovinně hřiště u postranní čáry občerstvoval.Fotbal jsem hrál 30 let ,ale to jsem neviděl ani v okresním přeboru.Údajně měl od 50 min.křeče.Co dělá takhle připravený hráč v repre.nechápu.

0 0
možnosti

Toli

2. 4. 2009 13:52
Slávistický homelessák - bývalý

Jenom dvě upřesnění: Je jenom neúplná pravda, že Baroš jenom postával, rozhazoval rukami a protestoval. Pravda je, že on také padal! A tato činnost navíc dost člověka vyčerpá.

Také ty různé vysvětlení typu "takový je fotbal, chybělo štěstíčko", ... Musíme se dívat na druhou stranu mince: Co mají ti naši nebožáci říct? mají snad veřejně připustit, že to už cca 2 roky neumí? Ne. To nejde. Naši to vystihli přesně. Akorát je třeba upřesnit, že nechybělo štěstíčko. Pravda je, že chybělo hodně, hodně ŠTĚSTÍ. Aby občas  nějaký centr zalítl soupeři do branky, nebo si soupeři dali vlastence.  Protože my tu bránu prostě pořádně neumíme sami trefit.

0 0
možnosti

Zedford

2. 4. 2009 14:07
Re: Slávistický homelessák - bývalý

Chybělo štěstí, ale ne v zápase, ale když se vybíral trenér...

Ano, individuálně je reprezentace slabší, než byla za Poborského a Nedvěda. Ale teď hraje hoodně pod své možnosti, protože trenér je na pytel. Neexistuje taktika ani motivace, natož to něco navíc, co je potřeba k dosažení úspěchu...

0 0
možnosti

Zedford

2. 4. 2009 13:15
Jan Polák

Co se týče Poláka, tak je taky problém v tom,že v klubu, zřejmě, hraje jiný post - pokud hraje Anderlecht 4-3-3, pak mu patří post středního záložníka, který má ale jiné úkoly, než DZtko v našich představách (protože nikde jinde, a kdo ví, zda alespoň tam, nějaká taktika českého týmu neexistuje). Kdyby hrál středního dopředu hrajícího záložníka s Jarolímem vpravo, Kováčem za zády a Jankulovskim nalevo, tak věřím,že i jeho hra by vypadala lépe. Dopředu je sice stejně málo kreativní typ jako Jarolím, ale má onu požadovanou střelu z dálky a jeho enjvětíš slabina - nečistá hra, by nebyla tolik vidět.

0 0
možnosti

AKSAMIT

2. 4. 2009 13:07
dobryyyy,

lepe bych to nenapsal,davam karmu..R^

0 0
možnosti

Zedford

2. 4. 2009 12:54
Libor Sionko

Pokud sama přiznáš,že není nejrychlejší, pak je otázka, zda má smysl jej povolávat, neboť rychlost byla jediná jeho deviza na trhu mezinárodního fotbalu. A pracovitostí a bojovností spoluhráče evidentně nakazit neumí:( Navíc na něm bylo znát, že v klubu nehraje:(

Myslím,že Dočkal, Fillo nebo Janda by odvedli nemenší ksu práce, než Sionko:(

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Milovnice zvířat, sportu, knih, hudby, mé rodiny a dobrého jídla. Autorka knihy Poslední tanec (naleznete ji na http://www.stahuj-knihy.cz).