Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

albertan_bear

25. 4. 2009 7:41
Zajimave

Slecno/pani,

nevim jak rozumite hokeji, ze vynasite takove soudy. Ja na HOKEJ (tim nemyslim tu parodii na krasobrusleni co popisujete) chodim pravidelne - mam permanentku na Flames ... a piskani/huceni/buceni/skanodovani (Go xxx Go, USA-USA ...) pri hymne jsem zazil mockrat (u nas se hymny hraji vzdy pred zacatkem kazdeho utkani, kde hraji Kanadske a USA tymy. Svetlice na stadionech - i to zde byva bezne, ale aby se na diskusnich forech chovali nekteri fanousci jako "fans" Slovenska (nebo Hornich Uher) to jsem tedy nezazil ...

0 0
možnosti

Zedford

25. 4. 2009 11:01
Re: Zajimave

Tak jste nám právě sdělil, že jste king, protože chodíte na NHL, kde se fanoušci chovají jako neuctiví idioti bez respektu k soupeři. A to máme brát jako něco správného? Tedy promiňte, ale já ještě stále mám ponětí o tom, co jsou to morální hodnoty a respekt,a proto tento příspěvek snad ani nebudu brát vážně.

Navíc je vidět, že jste totálně nepochopil, co jsem tímto blogem chtěla říct. ;-D

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

25. 4. 2009 11:02
Re: Zajimave

Pardon, jsem to psala z účtu manžela, jsem si nevšimla, že je tu přihlášený místo mě. :-)

0 0
možnosti

Marki123

25. 4. 2009 11:18
Re: Zajimave

Chlapče, pane,

myslím, že se autorka nevyjadřovala k hokeji a mezi námi mu vůbec nemusí rozumět. Aby byl člověk znechucen hulvátstvím stačí normální selský rozum.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Milovnice zvířat, sportu, knih, hudby, mé rodiny a dobrého jídla. Autorka knihy Poslední tanec (naleznete ji na http://www.stahuj-knihy.cz).