Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pigeon

14. 6. 2009 0:44
???

Báro, proč nepíšeš o něčem, na co máš svůj názor? Psi, zahrada, vaření, reality, škola, fotbal, prostě cokoliv , o čem můžeš říct něco svého.

Proč vypisuješ informace o přestupu ze sdělovacích prostředků? Koho to zajímá? Chápal bych, kdybys měla informace ze zákulisí, ale takto nás čtenáře necháváš přezvejkávat již jednou strávené. Rád si přečtu, so si myslíš a to třeba i o fotbale, ale proč u Tebe mám číst věci, které si sama někde přečetla?

Díky m.h.

p.s,. kdy hrajete florbal???

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

21. 6. 2009 16:38
Re: ???

Píšu o tom, co mě zajímá, bez ohledu na to, zda do toho dám či nedám svůj názor. Podle reakcí mimo blog mám pozitivní ohlasy na takovéto summary, spousta lidí se k mnoha informacím nedostane nebo nemá čas je vyhledávat, a tak shrnutí toho nejzajímavějšího ocení. Chápu, že to vidíte jinak, když se ve fotbale pohybujete, ale ne každý má k informacím takový přístup. Nic ve zlém. :)

Články o psech nebo vaření tady nikoho neberou, navíc je já sama nepovažuji za zajímavé nebo si nemyslím, že by se to mělo šířit. Přecijen je to můj život, nechci se o něj dělit s neznámými stovkami lidí. :P

PS: Teď naposledy v sobotu (18-20), pak je tělocvična zavřená až do září. Možná přes léto zkusím něco zajistit na Duhovém hřišti, ale ještě jsem s nikým odtamtud nemluvila.

0 0
možnosti

CART09

8. 6. 2009 21:55
Jen ne Otepku

Proboha, jen ne toho simulanta Otepku, nebo snad vrátím permici...

0 0
možnosti

travinho

5. 6. 2009 17:19
no nevím

Kde by Střihavka nabral 29 let?  Co by dělal Otepka ve Slavii? Kdo by za dvaatřicetiletého Švancaru, který na jaře nedla nai gól zaplatil balík peněz? A psát o tom, že přestoupí Stracený a Vozábal, to můžeš zmínit desítky lepších hráčů o jejichž přestupu se mluví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Milovnice zvířat, sportu, knih, hudby, mé rodiny a dobrého jídla. Autorka knihy Poslední tanec (naleznete ji na http://www.stahuj-knihy.cz).