Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Barbarka_CZ

7. 7. 2010 22:21
:(

Dneska to Němci doslova odchodili, nevyplatilo se jim, že neustále čekali, co Španělé vymyslí. Za dnešek si postup nezasloužili, nicméně v součtu celého MS jsou podle mého nejlepším týmem.

0 0
možnosti

JardaDrak

7. 7. 2010 22:26
Re: :(

Odchodili je docela silnej výraz... Němci tentokrát v těch rychlých akcích a útocích neměli tolik prostoru. A nakonec rozhodla standardka, tudíž žádný gól ze hry.

Ale můžeme zase užít kdyby... Kdyby sudí neodmával chybně ofsajd nebo na konci půle pískl penaltu, vypadalo by to všechno jinak. Španělé po zásluze vyhráli, teď jen doufat, že finále a o 3. místo nabídne lepší zápas.

0 0
možnosti

Dispute

7. 7. 2010 19:40
Vamos Espaňa ! - nikoliv Německo nade vše - cko :-)

Hlavní je, aby zvítězil poctivý fotbal bez  německých švidndlů a podrazů. Když Němci vyhrají poctivě, tak to svět uzná. Pokud nepřiznají gól jaký dostali od Anglie, tak tam nemají s takovým přístupem co dělat !

0 0
možnosti

JardaDrak

7. 7. 2010 20:01
Re: Vamos Espaňa ! - nikoliv Německo nade vše - cko :-)

Tak to svět uzná. Před lety, kdy ještě Němci měli tým výhradně bez hráčů, jejichž předci měli zahraniční kořeny, a vy tudíž ještě nesledoval fotbal (i když možná jo, bylo to pár měsíců po prohře s Německem ve finále EURO 96), jsme hráli právě v tom Španělsku, které tu oslavujete. A kdo vyhrál? Španělové... Jak? Gólem z naprosto darované penalty, kdy Manjarin upadl v šestnáctce jak podťatý, ačkoliv tehdy tuším Bejbl byl od něj snad dva nebo tři metry. Sudí Dallas odpískal penaltu a Španělsko vyhrálo díky Hierrově gólu 1:0.

Češi tehdy nepostoupili, Španělové ano. Švindl? Podraz? Nikoliv... To by totiž místo Španělska tehdy museli hráti proti českému týmu Němci. Takže ano, VAMOS ESPAŇA! Anebo spíš kdo jsi bez viny, hoď kamenem. :-D

0 0
možnosti

O. Bušek

7. 7. 2010 19:19
Chobotnice dneska hlásí ne.

;-(Rv

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

6. 7. 2010 14:11
chobotnice

Tak chobotnice předpověděla výhru Španělska, snad se tentokrát mýlí...

0 0
možnosti

Peyrac

6. 7. 2010 19:29
Němci jsou velcí fandové - teď jeden zastřelil dva Italy

v hannoverském baru, kde se hádali o úspěších na mistrovství světa. Magoři jsou bohužel všude. Kdysi bodnul tenistku Selešovou do krku nožem Němec, kterému vadilo, že světovou jedničkou nebyla Steffi Grafová.8-o

0 0
možnosti

prokyn

6. 7. 2010 9:40
vyborny

článek..němce jsem jako mladší vždy nesnášel dokonce vzpomínám na semi ms jak jsme řvali v hospodě radostí když je vypráskali chorvati..pak začal sportovat muj syn a získal jsem trošku rozhled i v jinych sportech(jezdím s ním i na mezinar. akce)kde němci hrávají,sleduji jejich bundesligu v házené,stolním tenise,mají skvělé atlety a fotbalová bumdesliga je moje nejoblíbenější soutěž...diváci atmosféra,vyrovnanost mužstev...až na nějake ty norimberky apod....prostě uplně jsem obrátil a strašně si jich vážím v tom jak sport dělají a jak se k němu staví společnost i státní správa...a je to vidět!!!

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

6. 7. 2010 11:08
Re: vyborny

I já mám Bundesligu z fotbal. lig nejraději. :-)

0 0
možnosti

Dispute

5. 7. 2010 22:36
Není to tak dávno, kdy České oslabené mužstvo porazilo Němce

3 : 0 dokonce u nich doma v přípravném zápasu. Ve sportu i největší favorit může prohrát a díky tomu bohatnou zejména sázkové kanceláře. Váš článek mi připadá neobjektivní. Nemáte náhodou příbuzné v Německu ?;-)

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

5. 7. 2010 22:58
Re: Není to tak dávno, kdy České oslabené mužstvo porazilo Němce

Tak jednak jsou to bezmála 3 roky a za druhé Němci tenkrát nasadili svůj B- tým, protože už měli postup jistý. Navíc tento "úspěch" byl také jedním z posledních v podání českého týmu. A ne, žádné příbuzné v Německu nemám. Myslíte snad, že někdo, kdo obdivuje např. hru Argentinců musí mít nutně s touto jihoamerickou zemí něco společného?

0 0
možnosti

fr-mottl

5. 7. 2010 20:52
mate to nejak popletene v te vasi mlade hlavince

ale dnesni doba je takova, mlady, dynamicky, pruzny clovek muze klabosit sebevetsi kraviny, odpovednost si za to nemusi nest a papir naopak snese vsechno.

Nemci zari jako vzdy svymi mentalnimi vlastnostmi, jak sami rikaji, svymi sekundarnimi schopnostmi, o kterych Oskar Lafontaine jednou rekl, ze jsou to presne ty vlastnosti, za pomoci kterych je mozno zrovna tak uspesne ridit koncentracni tabor.

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

5. 7. 2010 21:14
Re: mate to nejak popletene v te vasi mlade hlavince

Jistě, a proto převážnou většinu gólů dávají v poslední půlhodině hry, kdy soupeři začínají pomalu, ale jistě fyzicky odpadat. Protože "na to mají hlavu" (geny, předpoklady)... Tomu snad nevěříte ani Vy. A pokud ano, pak jste nejspíš pouze další z řady posměváčků vůči moderním tréninkovým metodám...? Klinsmannovi se také smáli, když vyšlo najevo, že hráči trénují s gymnastickou gumou a skáčou "jako kozy". A pak jim sklaplo, když Němci před čtyřmi lety na MS předváděli skvělé výkony, které je katapultovaly až k bronzové medaili.

Pokud si budeme stále říkat, že "na to či ono nemáme", tak to tak opravdu bude. Ale ono to tak být nemusí. Ostatně i takový Stanislav Levý, který v Německu dlouho působil a do tamních tréninkových metod dodnes vidí, říká, že jsme v této oblasti "sto let za opicemi" (i když třeba ne takhle otevřeně).

0 0
možnosti

Dispute

5. 7. 2010 18:44
Německá cizinecká legie, Brazilec Cacau, Poláci, Turci,Tunis

Němců je více než 82 miliónů a Čechů jen málo přes 10. Slováků je jen 5 miliónů, ale byli úspěšnější než my. Útočník Brazilec Cacau dostal německé občanství v roce 2009, nejlepší střelec Polák Miroslav Klose žil do 9-ti let v Polsku, Lukasz Podolski se narodil také v Polsku, Mesut Ozil mohl hrát i za Turecko, Serdar Tasci v obraně je také Turek, Sami Khedira je Tunisan po otci. Jerome Boateng, Dennis Aogo, Mario Gomez také nejsou typická německá jména. Německo reprezentují v krasobruslení Ruska a další cizinci, kteří dostali urychleně občanství 8-o Německá liga je také velká cizinecká legie, kde hrají nakoupení hráči z celého světa. Nezbývá než v Čechách udělovat občanství šikovným hráčům odjinud, když je tady nenajdeme. Škoda jen, že jsme se rozdělili se Slovenskem. Pyšná Anglie mohla mít hráče ze Skotska, Walesu i Severního Irska, ale vypadl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Milovnice zvířat, sportu, knih, hudby, mé rodiny a dobrého jídla. Autorka knihy Poslední tanec (naleznete ji na http://www.stahuj-knihy.cz).