Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

standaidnes

28. 8. 2008 13:02
Radši vařečku

Ženská a fotbal... Vraťte se k plotně, paní "restaurátorko" (a ať vám vrátí školné za češtinu).

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

31. 8. 2008 18:03
Re: Radši vařečku

Vážený pane, pokud Vám dělá takové starosti, že píšu o sportu, potažmo o fotbale, tak to nečtěte, nikdo Vás nenutí. A co se týká češtiny, naučte se nejprve číst - nebo alespoň rozumět srandě, ano? Hezký den. :)

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

26. 8. 2008 8:05
Je to mnohem jednodušší

Je to o penězích.:-P

Nevím, jak jste přišla k názoru, že se jedná o relativně snazší soupeře, zkuste si zjistit rozpočty jmenovaných čtyř klubů a pochopíte, kdo byl od začátku jasným favoritem a kdo mohl jen náhodou překvapit.

A ta lepší technika soupeřú má stejné vysvětlení - v bohatých klubech si prostě hráč bez techniky nekopne, zatímco ve Spartě i Slávii jsou hráči právě jen do doby, než se naučí hrát, a pak hurá za penězi do bohatých klubů.

Takže jediná zbraň, která na bohatší kluby platí, je nasazení. To pohříchu Slávia nepředvedla vůbec, Sparta přeci jen makala víc a hra vypadala líp.

0 0
možnosti
MB

buxus

26. 8. 2008 7:22
Pravdu máte - ale jen částečně

"... že technika zpracování míče se nacvičit a natrénovat dá,.. "

To je pravda, asi jako když řeknu, že   nacvičit a natrénovat se dá technika zpěvu. Jenže i pak málokdo bude zpívat jako Karel Gott za mlada. Takže vedle dřiny je třeba i talent. Ten kdo má mimořádný talent, fotbalové myšlení a je ochoten dřít, tak to někam dotáhne a jeho schopnosti budou náležitě zaplaceny. A čím bohatší bude klub "ze západní Evropy" (jak říkáte), tím více si takových hráčů může dovolit. Na ty ostatní zbudou hráči také pilně trénující , leč méně nadaní. To jsou ty rozdíly, které vidíte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Milovnice zvířat, sportu, knih, hudby, mé rodiny a dobrého jídla. Autorka knihy Poslední tanec (naleznete ji na http://www.stahuj-knihy.cz).