Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ramones61

3. 3. 2010 18:19
Dej pozor..

..ať si z těch uslintaných emocí necákneš do textilu...a ten podpis si nech vytetovat na záda !;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

3. 3. 2010 19:14
Re: Dej pozor..

Víte, mám pro Vás špatnou zprávu. Můžete se mnou nesouhlasit co se mého obdivu k Martině Sáblíkové týče. Můžete nesouhlasit s tím, aby byl sportovec vzorem pro mládež. Můžete se mnou polemizovat o správném užití českého jazyka. Ale takto nechutně a nesmyslně se urážet nenechám, to nemám zapotřebí. Váš příspěvek byl nahlášen a já doufám, že bude brzy smazán.

0 0
možnosti

Santa

3. 3. 2010 14:57
Martinina fotka!!!

Až to opravíš, tak si to přečtu. Do té doby jako tichou formu protestu volím nečetení. Neplač, sama sis to zavinila.

0 0
možnosti

Barbarka_CZ

3. 3. 2010 15:04
Re: Martinina fotka!!!

Nepláču, nemám proč. Fotka Martiny = Martiny fotka, stejně jako Martinina fotka. Možné jsou obě varianty, alespoň podle mého. Ale třeba se pletu. :-)

Btw., nejsem si vědoma toho, že bych Vám nabízela tykání...?

0 0
možnosti

Zabangovanbangem

3. 3. 2010 14:18
Milá slečno,

hokej je náš národní sport, stejně tak fotbal. Hraje ho kde kdo a kde kdo mu rozumí (nebo si to aspoň myslí) A pokud jde o samotné vítání. Martina má tu smůlu (kromě toho že se věnuje né příliš známému sportu) že je holka, takže nemůže čekat vítání náctiletých zdivočelých fanynek které kvůli ní půjdou za školu a přes půlku republiky pojedou prvním ranním vlakem do Prahy aby uviděly svůj vysněný idol, tak jako je tomu u hokejistů. Navíc těch kokejistů je třicet, každý je z jiného města, mají rodiny, přátele, známé.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Milovnice zvířat, sportu, knih, hudby, mé rodiny a dobrého jídla. Autorka knihy Poslední tanec (naleznete ji na http://www.stahuj-knihy.cz).