Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tomas77

15. 5. 2009 19:34
prosba

barborko, fotbal sleduješ a asi mu i rozumíš, nemohla by jsi prosim tě napsat blog na fotbalové tema - zatracovaný david rozehnal hrajici v zakladni sestave v laziu a vitěz italskeho poharu a velebený šimunek nehrajici ve wolfsburgu a tudíž nemůže byt nominovan do nove Strakovy repre, aneb jak se za 1 měsic může situace otočit , není to fakt míněno ironicky 

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

15. 5. 2009 20:52
Re: prosba

Na toto téma nemohu blog napsat, a to hned ze dvou důvodů. Jednak s ním nesouhlasím, resp. jde o to, že Rozehnal byl zatracován zejména na posledním kvalifikačním dvojzápase, kde podle mého nastoupit neměl, protože v té době snad víc než měsíc nehrál pořádný zápas. A za druhé je toto téma založeno na jedné nepravdě - a sice na "nehrajícím Šimůnkovi", který ve Wolfsburgu nastupuje od začátku jara pravidelně vyjma posledního zápasu. :-)

0 0
možnosti

Korek

15. 5. 2009 8:58
sice se spoustou tvých článků nesouhlasím

ale tenhle je fakt dobrýR^R^R^

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

15. 5. 2009 14:18
Re: sice se spoustou tvých článků nesouhlasím

Díky. Pochvala od člověka, který mě "nemusí", potěší dvojnásob. :-)

0 0
možnosti
I

irffc

13. 5. 2009 20:50
Dobré

Ahoj barbarko, zase je to od Tebe hezký článek, se kterým se dá souhlasit takřka bezvýhradně. těší mne, že se na fotbalovém blogu dá najít názor někoho normálního, s kým se dá komunikovat. většinou je fotbalový blog, bohužel, zahlcen vulgárními výlevy zamindrákovaných primitivů, nad jejichž názory se dá tak akorát chytat za hlavu. Tak Ti teda mačkám karmu (opět). :-). no a můj názor na Franze ? Nevím, nevím - srdíčko říká ano, ale hlava... Nejsem si jist, že zvládne vyhecovat a zbláznit primadony typu "hříšníci" - já bych tam viděl opravdu raději renomovaného odborníka zvenku, který si s těmito "pseudohvězdami" poradí. Já tam pořád nějak vidím p.Zemana a nebo z domácích zdrojů max. karla Jarolíma. Franz je srdcař a hecíř a to nevím, jestli stačí. Na Maltu v tom není problém - strašně mu to přeju ,že dosáhl na nejvyšší metu,je mi sympatický. A jak řekl Láďa Vízek - aspoň bude sranda.

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

13. 5. 2009 22:42
Re: Dobré

Děkuji. :-)

Více méně souhlasím. Já bych Franze u nároďáku nejraději viděla jako asistenta (klidně prvního asistenta) trenéra, který má za sebou více úspěchů a hlavně co se taktiky týče, tak je trošku jinde než "srdíčko-tataráček-štěstíčko". A ač pana Jarolíma celkem obdivuji za to, co se Slavií dokázal, raději bych u národního týmu viděla p. Komňackého. U p. Jarolíma se totiž obávám, že jeho metoda "bič-bič" a to, že by s hráči nebyl každý den, by nefungovalo.

Nicméně soudy si nechme až po zápase (zápasech) pod taktovkou Franze. :-)

0 0
možnosti
RG

gasparru

13. 5. 2009 13:45
???

Celkem pěknej článek, ovšem na konci je trochu mazání medu kolem pusy. Hrdý čech by si neříkal Franz a mám takový pocit, že ani nemá občanství, tedy alespoň ho před pár lety ještě neměl , když chtěl kandidovat za KDU, to jen tak pro pořádek.

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

13. 5. 2009 14:00
Re: ???

Mazání medu kolem pusy? Nemyslím, stačí poslouchat, co a jakým způsobem p. Straka říká. České občanství sice nemá, ale mj. i proto, že ho před těmi třemi (?) lety nezískal, ne proto, že by ho sám nechtěl. Nicméně to není to hlavní, důležité je, jak vystupuje a jak mluví, ne co má v občanském průkaze. Alespoň pro mě.

0 0
možnosti
JM

nominativ

13. 5. 2009 12:05
Svůj pomyslný klobouk

před Vámi opět rád smekám.Je radost číst vaše články (jak už jsem jednou poznamenal) psané pěknou češtinou.

K samotnému obsahu článku nemám co dodat.

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

13. 5. 2009 12:22
Re: Svůj pomyslný klobouk

Děkuji. :-)

Já sama nesnáším, když někdo, kdo neumí česky, vystupuje veřejně (tj. píše články nebo poskytuje komentáře do médií) a rozčiluje se, když je opraven a kritizován za chyby, kterých se dopustil. Čeština je krásný (i když obtížný) jazyk, prznit by se neměla.

0 0
možnosti